Alla inlägg under april 2008

Av Sara - 5 april 2008 10:01

Tänk så snabbt det gick att komma upp och gå ut nu på morronen..

Av Sara - 4 april 2008 20:56

Tänk vad roligt barn kan ha med en studsmatta.. Var in till Toysr´us och köpte en studsmatta nu på eftermiddan.. Klart man ska ha en studsmatta om man är husägare.. Fick efter mycket om och men in barnen när klockan var 20,40..


Dessutom har nu Vårdförbundet varslat om strejk, vilket jag tycker är helt rätt.. Vi sjuksköterskor är verkligen värda en högre lön.. Efter 3 års högskolestudier, med ett otroligt ansvar och en legitimation så tycker jag att jag är värd mer än 18,500:- som jag har idag.. Så nu hoppas jag på att det händer ngt med lönen, och det ordentligt..

Av Sara - 4 april 2008 17:30

Äntligen gör Vårdförbundet ngt.. Den 21 april kl 12 går 3500 sjuksköterskor ut i strejk.. Höj våra löner och se till att vi får betalt för det ansvar vi har..

Av Sara - 3 april 2008 07:38

Trodde aldrig att jag skulle kunna sova inatt.. A lät som ett helt tröskverk, och jag låg och funderade på hur han skulle må när medicinen gick ur kroppen.. Men helt plötsligt så vaknade jag av att klockan ringde 06,30..


Idag ska jag och A åka en sväng till IKEA. Har lovat att vi ska köpa en skrivbordsstol, papperskorg och en skrivbordslampa till hans skrivbord. Efter IKEA ska vi in på Plantagen och köpa lite penséer och blomjord. Tänkte plantera lite i mina blomlådor nu när våren förhoppningsvis har kommit.. I övrigt blir det till att ta det lugnt för både mig och A idag..

Av Sara - 2 april 2008 14:28

Sitter här hemma med en hostandes och kruppandes A som är kanonförkyld..

Det roliga i kråksängen är att jag igår sa till min jobbarkompis att jag hoppas nästan att A har feber imorron (läs idag) när han vaknar, eftersom vi är såååå underbemannade på jobbet, och jag vet inte hur länge till jag orkar ha en sån här arbetsmiljö.. Dock tror jag inte att A hade ngn feber imorse, men strax före 13 så ringde de från fritids för att A är hängig.. Så det blev till att åka hem och vabba de timmar som var kvar på arbetsdagen, samt att jag vabbar imorron..


Apropå personal så är vi totalt 10 sjuksköterskor som ska se till att patienterna får vård dygnet runt.. Av dessa 10 så är det 4 som har sagt upp sig och slutar lagom till när semestrarna börjar i juni.. Och det finns ingen personal att rekrytera heller.. Visst låter det roligt med att bara vara 6 sjuksköterskor varav ngr ska ha semester, och sen ska vi täcka upp under hela dygnet? Vet inte hur arbetsgivaren har tänkt att lösa den här ekvationen, men jag hoppas innerligt att det blir en kraftig neddragning på antalet vårdplatser under sommaren..

Ovido - Quiz & Flashcards