Alla inlägg den 11 april 2008

Av Sara - 11 april 2008 13:33

Efter mycket om och men så har jag idag lagt en beställning på att få en luftvärmepump installerad.. 16,900:- kostade kalaset, och beräknad leveranstid är 3 veckor..

Det är så typiskt mig att beställa en luftvärmepump lagom till värmen kommer, men sen blir det ju höst igen, och då sitter den inkörd och klar och ger en massa värme för en billig peng..

Av Sara - 11 april 2008 08:15

Nu är det trögt med att ta tag i hemtentan.. Har sååå lite kvar att göra (ca 1,5 sida) men då kommer jag hela tiden på en massa annat som jag ska fixa med.. Tycker själv att jag var jätteduktig igår som läste igenom 5 vetenskapliga artiklar på engelska om barn- och ungdomspsykiatri, valde ut 2 av de och sedan skrev om dessa artiklar.. Det som återstår nu är att skriva egna tankar om den ena artikeln samt skriva en sida om hur vi kan förebygga psykisk ohälsa hos äldre och hur framtidens vård av äldre kan se ut. SUCK!!!!


Igår tog jag med mig barnen in till Västerås när de kom hem från skolan.. Alla barnen fick 2 par skor var, så nu borde det räcka ett tag tycker jag (men sen vet ju jag att verkligheten är ngt helt annat).. Var även förbi Systemet och handlade lite läskande drycker inför lördag. In på ICA Maxi för att köpa chips o dyl, för att sedan åka och köpa hundmat, kaninmat samt spån till Pripps bur.. Det hela avslutades sen på McDonalds till barnens stora glädje..


Idag kommer M hem igen.. Han har nu varit borta 2 veckor i Rosersberg på sin brandutbildning.. Han ligger borta under veckorna för att sen komma hem under helgerna.. Nu är det bara nästa vecka kvar, och sen är kursen avslutad.. Det tar på krafterna att vara ensamstående heltidsjobbande mamma..

Ovido - Quiz & Flashcards