Alla inlägg under april 2008

Av Sara - 13 april 2008 20:14

för lilla Engla.. Ikväll ska vi tända ett ljus för det hemska öde som drabbade den lilla oskyldiga Engla..


Den där 42-åringen skulle jag gladeligen kunna skjuta på eget bevåg.. Har så mycket hat inom mig så det är skrämmande.. Då undrar jag hur mamman känner det? Skulle med lycka sitta inne på Hinseberg efter att ha skjutit gubbdjäveln..


Jag kan "förstå" att man mördar en vuxen kvinna, men att mörda ett litet oskyldigt barn det kan jag för allt i världen inte förstå.. Fy fan, må den jäveln brinna i helvetet...

Av Sara - 13 april 2008 09:58

Gud, så sliten jag är idag.. Sista folket gick hem vid 02,30 och då stupade jag i säng då jag varit vaken sen 07,15.. Har precis vaknat och röjt upp här hemma, och det såg för jävligt ut.. Men inget gick sönder, vilket var mitt mål..

Av Sara - 12 april 2008 12:13

Nu har lugnet lagt sig i huset.. Mina svärföräldrar var hit idag för att se över lite nya eluttag iom att den nya luftvärmepumpen ska installeras.. Svärfar är ju elektriker, så nu fick han jobba lite..


Egentligen skulle F, C och A ha åkt hem till mina föräldrar idag då vi har fest ikväll, men nu blev det ändrade planer..

A följde med farmor och farfar hem, och ska hämtas av mig på måndag.. Samtidigt tog de med sig Wilma också, så nu har vi inte ens hunden hemma.. F sover hos sin bästa kompis, och C sover hos en klasskompis.. Det innebär att jag och M kan festa till ordentligt imorron, eftersom vi inte behöver hämta ngr barn överhuvudtaget..

Av Sara - 12 april 2008 08:23

Idag stod följande att läsa i vår lokaltidning.. Om det nu blir kaos om sjuksköterskorna går ut i strejk, så måste ju det verkligen bevisa hur otroligt viktiga vi är inom vården.. Varför inte då betala oss de löner som vi uppenbarligen är värda?

Av Sara - 11 april 2008 13:33

Efter mycket om och men så har jag idag lagt en beställning på att få en luftvärmepump installerad.. 16,900:- kostade kalaset, och beräknad leveranstid är 3 veckor..

Det är så typiskt mig att beställa en luftvärmepump lagom till värmen kommer, men sen blir det ju höst igen, och då sitter den inkörd och klar och ger en massa värme för en billig peng..

Av Sara - 11 april 2008 08:15

Nu är det trögt med att ta tag i hemtentan.. Har sååå lite kvar att göra (ca 1,5 sida) men då kommer jag hela tiden på en massa annat som jag ska fixa med.. Tycker själv att jag var jätteduktig igår som läste igenom 5 vetenskapliga artiklar på engelska om barn- och ungdomspsykiatri, valde ut 2 av de och sedan skrev om dessa artiklar.. Det som återstår nu är att skriva egna tankar om den ena artikeln samt skriva en sida om hur vi kan förebygga psykisk ohälsa hos äldre och hur framtidens vård av äldre kan se ut. SUCK!!!!


Igår tog jag med mig barnen in till Västerås när de kom hem från skolan.. Alla barnen fick 2 par skor var, så nu borde det räcka ett tag tycker jag (men sen vet ju jag att verkligheten är ngt helt annat).. Var även förbi Systemet och handlade lite läskande drycker inför lördag. In på ICA Maxi för att köpa chips o dyl, för att sedan åka och köpa hundmat, kaninmat samt spån till Pripps bur.. Det hela avslutades sen på McDonalds till barnens stora glädje..


Idag kommer M hem igen.. Han har nu varit borta 2 veckor i Rosersberg på sin brandutbildning.. Han ligger borta under veckorna för att sen komma hem under helgerna.. Nu är det bara nästa vecka kvar, och sen är kursen avslutad.. Det tar på krafterna att vara ensamstående heltidsjobbande mamma..

Av Sara - 9 april 2008 09:49

Gud, så skönt att vara ledig.. Och att dessutom veta om att jag ska vara ledig i 5 dgr till gör det hela ännu bättre.. Eller ledig och ledig.. Jag är ledig från mitt arbete som ger mig lön.. Dock kvarstår ju arbetet här hemma..


På lördag är det dags för inflyttningsfesten.. Om jag har räknat rätt, så blir vi ca 20 pers som ska festa till, men sen blir det ju alltid avhopp så det kanske blir 15 pers i slutänden.. Det ska verkligen bli superkul, och majoriteten av folket är från mitt jobb.. Ska åka in till stan på fredag och köpa lite alkoholhaltiga drycker till mig och M samt tilltugg.. Sen blir det ngr kompisar som kommer att sova kvar, så jag måste se till så att det finns frukost hemma också på söndag..

Av Sara - 5 april 2008 11:15

Idag har jag beställt en ny mobil. Hoppas att det går fort att få den, för nästa vecka så jobbar jag nämligen bara måndag och tisdag, och är sen ledig i 6 dagar.. Och då räknar jag med att sitta och fippla med min nya skatt..

Känns rätt skönt att vara ledig så pass länge, och det bästa är att detta görs utan att ta ut en enda semesterdag.. 3 dagar är jag ledig enligt schemat, 2 dagar har jag tagit ut studielön för att slutföra min hemtenta (men det går nog bara åt 1 dag för det, men man vet aldrig) och 1 dag har jag tagit ut kompledighet.


Ska snart åka iväg och börja jobba.. Ska först iväg och uträtta lite småärenden såsom att åka till Stadium och köpa nya benskydd till F och registrera inköpet igår av en ny innebandyklubba till M (hade inte med mig Stadium-kortet), in på H&M och köpa nya strumpor och sist in på Apoteket och registrera ett köp av en ansiktskräm (var billigare om man var PLUS-medlem, och som vanligt så hade jag inte det kortet med mig heller)..


M är ute och håller på att klippa ner en rosbuske (eller om man ska kalla det träd) som vi har mot fasaden.. Dels så hatar M rosor, och sen så rådde besiktningsmannen oss att inte ha ngt så nära grunden då det lättare kommer ner fukt då från rötterna.. Ojdå, nu fick jag order om att sätta på kaffe, så det är väl lika bra att jag gör det då..

Ovido - Quiz & Flashcards