Alla inlägg under april 2008

Av Sara - 23 april 2008 12:07

Har precis fått mig ett rejält skratt nu..


I dagens Expressen, under Tyck till om tv, så har det kommit in en sms-insändare där det står följande:

" Vilken familj i Nytt Läge som bara står och svär hela tiden. Dåligt ordförråd milt sagt"


Jag skrattade när jag läste detta så jag höll faktiskt på att få en hjärtinfarkt.. Tänker inte på något sätt försvara våra svordomar (som blev en del när vi fick se vårat hus)men denna kvinna som skrev sms´et kan inte ha sett hela programmet, och noterat att vi under själva fördelen så svor vi ingenting.. Jo, M sa fan en gång men annars var det ingenting..

Sen är det så att när man får uppleva ngt som är helt otroligt, så är det inte såååå lätt att hålla inne med svordomar.. Däremot så kom jag på mig själv vid ett tillfälle när vi precis klivit in i huset, och där jag direkt efter min svordom säger oj, just med tanke på att det kom ut ett litet ord ur munnen.. Men sen blev jag så hänförd att jag helt glömde bort att jag faktiskt skulle sändas i tv..
Av Sara - 23 april 2008 08:44

Efter vårat tv-program har sänts så känns det otroligt bra.. Jag tycker att det var ett bra program, och vi har fått sååå många fina kommentarer från kända och okända.. Folk som vi inte känner stannar oss på gatan och pratar om vårat hus, och alla är överens om att vi fick det jättefint och att vi verkligen vara spontana och visade våra känslor med äkthet.. Många har också nämnt att mina tårar, när vi klev in i huset, även framkallade tårar även hos dom, och att de verkligen kunde känna vår lycka och glädje.. Har också pratat med produktionsbolaget som själva var jättenöjda med programdelen, och tyckte att det hade varit jätteroligt att ha ett samarbete med oss.. Kort och gott, jag är oerhört nöjd..

Av Sara - 22 april 2008 07:06

Igår var det då dags för oss att medverka i Nytt läge i TV3, och jag är verkligen nöjd med hela alltet.. För er som inte har sett det så går programmet i repris på lördag kl 19..

Av Sara - 19 april 2008 20:52

Nu mår jag så där bra som jag bara gör när jag har fått vara ute och rensat i rabatter.. Hade inget speciellt att göra, men barnen ville så gärna att jag skulle vara ute och hålla de sällskap när de hoppade på studsmattan.. Så då började jag slita i allt dött i rabatten sen i höstas.. Och vips så var en tredjedel av rabatten rensad på allt visset. Och på gräsmattan ligger nu en STOR hög av gammalt skräp.. har tänkt fortsätta imorronbitti igen.. Måste bara komma ihåg att ta med mig sopsäckar som jag ska slänga allt i.. Känns lite lättare att åka till återbruket med sopsäckar fulla med visset.. Nu mår jag verkligen kanonbra, och min seghet som jag kände tidigare, är som bortblåst.. Vissa går i gång på droger, men jag går igång på att rensa i rabatter..

Av Sara - 19 april 2008 17:30

Känner mig rätt sliten idag.. A kruppade hela natten, vilket gjorde att jag vaknade var och varannan kvart av hans kruppande.. Vid 5 gav jag upp, eftersom jag ändå skulle gå upp 5,30 för att göra mig iordning inför jobbet..

Var helvseg hela dagen på jobbet och tiden gick väldigt sakta.. Direkt efter jobbet åkte jag till Coop för att inhandla tvättlina och krokar, då M skulle sätta upp tvättlinan på altan så att vi har mer utrymme att hänga tvätt på. Med 5 i familjen varav 2 barn med fotbollsmatcher och flera träningar i veckan, så blir det en hel del tvätt.. Köpte även ny cykelslang till A´s cykel, och ett nytt cykellås..


Nu ska jag alldeles snart sätta in dagens middag i ugnen.. Det blir lövbiffsgratäng med ädelostsås och pasta till..

Av Sara - 17 april 2008 15:33

Har precis kommit hem efter att ha varit till Uppsala på praktisk examination i psykiatrisk omvårdnad.. Ett otroligt roligt sätt att examineras på, där det spelades rollspel, gruppdiskussioner, enskilda diskussioner med lärare, artikelsökning och sen svara på frågeformulär..

Men godkänd blev jag, så nu är det bara hemtentan kvar som ska rättas och sen är istortsett den här terminen slut.. Det är ngr föreläsningar kvar att gå på, varav en sen jag framemot otroligt mycket, nämligen föreläsningen om trafficking..


Har precis satt på potatisen på spisen, då F ska iväg på fotbollsträning kl 17, och sen ska jag och A iväg på hockeyavslutning mellan 18-20..

Av Sara - 16 april 2008 19:24

Så har man sett sig själv på reklamen på TV3 för första gången.. Usch, vad jobbigt det var att se *ler*

Jaja, jag bjuder på mig själv iallafall..

Av Sara - 16 april 2008 08:01

Sitter här och väntar på att klockan ska bli 8,30 så att jag och A kan åka till skolläkaren för rutinundersökning.. Jag flexar nu på morgonen, och det känns konstigt att åka till jobbet och börja vid 9,30.. Dagen kommer ju iofs att bli väldigt kort, men samtidigt så kommer det bli svårt att komma in i dagens arbete när man kommer så här sent.. Vid 13,45 ska jag och min kära underbara arbetskamrat Jessica ha möte med våran chef, eftersom vi är förtroendevalda åt våra respektive fackförbund.. Ska bli spännande att se vad vi ska prata om..


I måndagskväll var det då dags för oss att visas på TV3 som trailer för kommande avsnitt.. Usch, vad jobbigt det var att se sig själv stå i tv och svära *ler*.. Och ännu jobbigare blir det nog på måndag när hela programmet ska sändas..

Ovido - Quiz & Flashcards