Alla inlägg under maj 2009

Av Sara - 10 maj 2009 08:06

Gud vad sött med en liten bebis.. En bloggkompis till mig fick sitt andra barn för ngr dagar sen, och det finns inget som är så gulligt som en nyfödd bebis.. Å så sätter ju mitt bebissug igång.. Men det är en omöjlighet att få ett till barn.. Känner att jag inte kan gå fram till en kille på stan å fråga: Ursäkta, men skulle du vilja ha barn med mig? *ler*


Sen vet jag att jag bara ser det rosaskimrande i att få ett barn.. Måste försöka intala mig själv att det inte ska börjas om igen med amning, blöjbyten, snuttefiltar, nappar, kräkningar, återigen blöjbyte osv osv.. Eller som sagt, det kan inte börjas om för att det behövs en kille utöver mig själv.. Å just nu så finns det ingen tillgänglig kille, såvida jag inte ska kontakta "spermafabriken" i Danmark.. Men jag vill ju inte ha barn helt själv.. Nej, det är nog lika bra att det inte blir fler barn..

Av Sara - 9 maj 2009 08:34

Hade en kanonmysig eftermiddag/kväll med barnen igår.. Bara känslan av att få äta tillsammans med ngn och dessutom med mina egna barn, var helt underbar.. Sen blev det lite tjafs, och tillsammans så bestämde vi att vi alla ska försöka att inte tjafsa när vi träffas, eftersom vi inte ses så ofta.. Å den tiden vi träffas vill inte jag behöva vara arg, utan istället vill jag kunna få vara glad hela tiden, och bara njuta av att få ha dom runt mig..


Idag är det inte riktigt bestämt vad vi ska göra.. Vädret har ju lite svårt att bestämma sig.. Vi kom nämligen överens igår om att ifall det regnar ska vi gå till Busborgen, och om det är fint ska vi vara ute.. Och ikväll blir det tacos.. Mums!!

Av Sara - 8 maj 2009 11:15

Så var det fredag igen då.. Har precis varit ute i 2 timmar samt varit och solat en sväng.. Avskyr att vara så där grå och trist som det lätt blir efter en hel vinter utan sol.. Å eftersom jag, som allmänt känt, inte har tålamod så vill jag ha en snabb solbränna utan att behöva sitta ute flera dagar.. Nu har jag ingenting emot att sitta ute, men allt ska gå fort i min värld.. Och så även solbränna.. Alltså blev resultatet att jag har fått börja sola.. Nackdelen med att sola solarium är att mina fräknar poffar upp som svampar ur jorden.. Å ja, jag vet att de flesta tycker det är jättegulligt och charmigt med fräknar, men vi som har det tycker oftast inte att det är varken gulligt eller charmigt.. Nu går ju inte jag och hetsar upp mig över att jag har fräknar.. Allt som är gulligt och charmigt är väl bra, eller? Undra om det är lika charmigt och gulligt när jag ikväll ser ut som en kräfta?


Ikväll kommer äntligen barnen, och stannar till på söndag.. Ska bli så mysigt att få ha dom omkring mig igen, få höra hur deras vecka har varit, pussas, kramas och bara ha det bra.. Dessutom måste jag ju titta på hockeyn ikväll.. Säga vad man vill, å ja, jag har i början av ishockey-VM sagt att Sverige tar sig "bara" till kvartsfinal, om ens dit.. Men matchen igår var faktiskt en fröjd för ögat.. Nu är ju inte jag någon hockey-expert, men jag tycker att det var ett otroligt bra spel som Sverige visade upp igår, för att inte tala om Jonas Gustavssons otroliga insats.. Vilken kille.. Hoppas att han spelar lika bra ikväll.. Ikväll är det hockey som gäller för hela slanten här hos mig..

Av Sara - 7 maj 2009 10:49

Efter en tuff natt då jag gick och la mig lite upprörd, eftersom jag hade fel i vem som skulle gå vidare till finalen i champions league, blev jag väckt av att min mobil ringde 7.30, och det enda jag hör är: Nu åker vi.. Men hallå, jag vaknade nu.. Till saken hör att jag skulle följa med F till allergimottagningen, och M skulle skjutsa henne till sjukhuset eftersom han ska leka polis idag.. Av nån anledning så fick jag för mig att dom skulle åka hemifrån vid 8, och därför hade jag räknat ut att om jag gick upp strax efter halv 8 så skulle jag hinna göra mig iordning och cykla till sjukhuset.. Nu blev ju allt fel, så M och F kom förbi och hämtade mig, och så åkte vi direkt till sjukhuset.. Men jag är rätt imponerad av att jag på 15 min hann gå upp, klä på mig och dessutom sminka mig.. Vi tjejer kan bara vi vill..


Iallafall, på allergimottagningen så pricktestades F och den enda anledningen till att vi var där var för att kolla om hon är allergisk mot äpplen, eftersom det är det som hon har reagerat på vid 2 tillfällen.. Men inte hade hon ngn allergi mot äpplen, däremot så uppdagades det att hon är allergisk mot hund och gräs.. Vad bra, eftersom hon spelar fotboll samt har en hund hemma.. Däremot så tyckte läkaren att det var lika bra att ta ett blodprov också mot pollen, även om pricktestet inte visade ngt, eftersom F tydligen är irriterad kring ögonen, och att hon faktiskt reagerar på äpplen som tydligen är en korsallergi med pollen.. Så då blev det stick i armen.. Sen frågade läkaren om jag var allergisk mot ngt, men jag förklarade att det var iallafall inget som jag visste om, men om hon skulle testa mig så skulle jag säkert också ha en massa allergier som jag är ovetandes om..

En sak är säker, allt sjukt som mina barn har haft är en gen från M.. Han har allergi, var öronbarn som liten och har fått ta bort halsmandlarna som vuxen för återkommande halsflussar.. Å vad har mina barn drabbats av? Jo, allergi, öronbarn och återkommande halsflussar.. Det som verkar ha kommit som en gen från mig är väl deras smarthet och snygghet..


Igårkväll när jag skulle gå och lägga mig så fick jag så där otroligt ont i magen igen som jag hade för en månad sen.. Å en snabb titt i almanackan idag visar på att jag har ägglossning.. Alltså, det är ju så himla coolt att känna av sin egen ägglossning.. Tänk nu på att jag aldrig känt sånt tidigare, och alltid varit avundsjuka på alla som verkligen känt av vad som varit på gång i sin kropp.. Nu är det bara känningar av mens som jag vill ha också, sen har jag allt som jag kan önska mig.. För just mens är ingen trevlig grej att upptäcka hux flux, utan där skulle jag hemskt gärna vilja ha en förvarning..

Av Sara - 6 maj 2009 08:28

God morron på er alla mina vänner.. Hoppas att ni får en bra onsdag.. Själv har jag semester, så det kan ju inte bli annat än bra.. Har haft 2 otroligt avkopplande dagar, och jag känner mig som en helt ny människa.. Ingenting nytt har hänt, imorron kommer F hit då jag ska följa med henne till allergimott där hon ska testas mot äpple och pollen.. Så det blir en heldag med henne, och det ser jag framemot.. Sen på fredag kommer alla 3 barnen hit tillsammans med Wilma, och stannar till på söndag.. Lovely!!


På lördag har jag bott själv i 2 veckor, och jag har inte drabbats av ett enda bakslag.. Jag trivs alldeles ypperligt med mitt val att separera, och det enda som jag kan känna sorg över är att kärnfamiljen inte blev en kärnfamilj.. Men samtidigt så vet jag att det inte är ngn större katastrof att separera, utan huvudsaken är att alla mår så bra de bara kan.. Jag mår iallafall kanonbra, barnen verkar ta det hela bra.. Det är väl möjligen M som inte är helt nöjd, men det kan jag inte kräva heller.. Det var ju trots allt han som blev lämnad..

Ovido - Quiz & Flashcards