Alla inlägg den 13 maj 2009

Av Sara - 13 maj 2009 15:08

Igår var en av de värsta dagarna i hela mitt liv.. Vid lunch så började jag få ont under revbenen på höger sida.. Envis som jag är, så cyklade jag till jobbet.. Hela tiden så gjorde det bara mer och mer ont, men jag bet ihop.. Tur i oturen så skulle jag vara på kirurgakuten, och det slutade med att jag gick från att vara personal till att vara patient.. Alltså den smärtan som jag till slut fick uppleva var inte att leka med.. Visste knappt vart jag skulle ta vägen, låg på en brits i fosterställning och bara grät i omgångar.. Fick träffa en läkare, fick mängder av smärtstillande och till slut så släppte det onda.. Ultraljud gjordes idag av gallan och gallvägarna och troligtvis så var det ett gallstensanfall som jag hade igår.. Däremot så såg de inga stenar på ultraljudet, så antingen så har stenen farit ut i kroppen, eller så fick min gallblåsa nån form av kramp.. Hoppas verkligen att jag aldrig mer behöver uppleva det här..


Det här tog nog mer på kroppen än vad jag trodde.. Sov nån timme igår när jag kom hem, och nu har jag precis vaknat efter att ha sovit 2 timmar.. Känns som jag inte gör annat än sover.. Så det blev ingen personalfest för mig idag, men det är nog lika bra eftersom jag ska gå upp med min D-uppsats imorron.. 3 veckor kvar, sen kan jag titulera mig som specialistsjuksköterska.. Det låter ju bra om inte annat..


Å så är jag så sjukt sugen på spicy hot-mat.. Skulle kunna göra vad som helst för att få äta det.. Men jag verkligen orkar inte gå ner på stan.. Just nu så känns det lika svårt som att bestiga mount everest..

Ovido - Quiz & Flashcards