Alla inlägg den 15 juli 2007

Av Sara - 15 juli 2007 11:49

Som sagt, det gäller att vara ute i god tid.. Har precis betällt vinterkläder till barnen.. Jackorna från förra vintern kan de fortfarande ha, så det blev skidbyxor som beställdes idag.. Hade ju 30% rabatt fram till början av augusti, så det kändes dumt att inte nappa..



Sen har vi även förbeställt semestern för nästa sommar.. 2 veckor till Turkiet för hela familjen med All Inclusive.. Det kostar rätt rejält, men å andra sidan så behöver vi ju inte tänka på att ha med så mycket fickpengar eftersom all dryck och mat är betald när vi kommer ner.. Blir till att jobba häcken av sig för att ha pengarna, men det gör inget..



Ska snart iväg och jobba kväll.. När jag väl var på plats på jobbet igår så kändes det helt okej faktiskt, även om jag gärna hade stannat hemma 2 veckor till.. Men, det är ju bara 6 veckor kvar till nästa semester..



A har fortfarande feber, men den har sjunkit iallafall.. Ligger nu runt 38 grader, så det blir väl inget dagis för honom imorron.. Funderar på om jag ska vabba hela dagen imorron, eller om jag ska vabba fram tills M kommer hem från jobbet och därmed jobba mellan 15-21.15 Det vore ju det rätta..

Ovido - Quiz & Flashcards