Alla inlägg den 12 juli 2007

Av Sara - 12 juli 2007 09:06

Nu är snart semestern slut för min del.. Börjar jobba igen på lördag morgon.. Ska sanningen fram så önskar jag att nåt barn blir förkyld eller nåt i den stilen så att jag får vara hemma och vabba.. Men men, sånt här är livet.. Det har iallafall varit otroligt skönt att få ha semester första gången på länge..



Igår fick jag äntligen min älskade och hett efterlängtade torkvinda.. M och jag åkte in till stan igår och köpte den.. Det var en för tidig födelsedagspresent (fyller år om 11 dgr).. Sen höll vi på ute och fixade med lite olika saker, bla våran syrenhäck.. Det var fint väder hela dagen igår, och senare på kvällen så satt vi tillsammans med en granne och grillade.. Han har precis blivit singel, och han och hans ex turas om att bo i deras lgh.. Så nu ska han bo där tills han får tag på en egen lgh här i byn.. Barnen lekte och hade sig, och sen fick F och C tillsammans med en annan grannes barn för sig att de skulle sova i tält.. Sagt och gjort.. Tält slogs upp, och vad händer strax efter? Jo, det börjar regna.. Men det bekom inte de ett dugg.. Oss bekom det inte heller utan vi satt under grannens parasoll och snackade.. Sen kommer jordens åskmuller, och jag flyger upp som om jag hade eld i baken.. Vi gick in till grannen(medan tjejerna var kvar i tältet), och det var ett snabbt avklarat åskoväder.. Gick hem vid 22-tiden när jag kände att jag började på att bli rätt trött.. M och grannen tog hundarna och gick en kvällspromenad, medan jag såg till att A kom i säng..



Idag är det lite halvkonstigt väder.. Molnigt och soligt om vartannat, men det skulle bli bättre på eftermiddan enl.. SMHI..

Ovido - Quiz & Flashcards