Alla inlägg den 7 juli 2007

Av Sara - 7 juli 2007 21:47

Nu är vi hemma efter ngr hektiska dagar.. Åkte kl 5 i torsdags morse och anlände till Kärralunds camping i Göteborg vid 10-tiden.. Stod startklara utanför Liseberg i hällregn kl 11.. Det regnade non-stop, fram till kl 15, då det slutade.. Dock bekymrade inte regnet varken barn eller Micke utan de åkte så glatt i alla karuseller.. Jag åker ju inte karuseller, eftersom jag blir illamående bara av att stå bredvid och titta på.. Det positiva var ju att det inte var så mycket folk, och därmed heller inga större köer att tala om..



Åkte väl tillbaka till campingen till 19-tiden, och när vi har packat ur bilen så öppnar sig skyarna.. Att försöka sova i det regnandet var en omöjlighet då det var plåttak på stugan och det smattrade som en k-spruta. Somnade efter mycket om och men, och vaknade sen på fredag morgon, redo för en ny dag på Liseberg. Städade ur stugan och checkade ut. Var återigen på Liseberg till 11.. Skillnaden nu var att det faktiskt var lite soligt ute, vilket ökade på besökare på Liseberg.. Dock var det inte farligt mycket folk, men betydligt mer än på torsdagen..



Hade stämt träff med en listkompis som bor i Göteborg och vars dotter brevväxlar med Flisan.. Så självklart ville ju tjejerna träffa varann.. Det blev ngr trevliga timmar ihop på Liseberg, och naturligtvis började det regna.. Den här gången tröttnade vi och lämnade Liseberg för det här året runt 16-tiden. Satte oss i bilen och nu fick vi uppleva det kraftigaste regnväder som vi någonsin upplevt.. Det gick knappt att köra, och på vägen till Skara så åkte vi förbi en trafikolycka..



Nåväl, strax före Alingsås hade det slutat regna, och när vi kom till Skara Sommarlands camping så sken solen och det var snustorrt i backen.. Installerade oss i stugan och gjorde inte många knop den kvällen.. Försov oss imorse och vaknade 40 min innan vi skulle vara utcheckade från stugan.. Då skulle vi hinna äta frukost, packa ihop samt städa stugan.. Men vi hann.. 8 min innan tiden för utcheckningen hade passerat så var vi och lämnade ifrån oss nyckeln. Sen var det in på Skara Sommarland, och trots regngråa moln på hela himmeln så badade barnen och åkte rutschbanor för glatta livet.. Fick slita upp de ur bassängerna till slut när deras läppar hade blivit alldeles för blå. Sen blev det karusellåkning, och ngt som förvånade mig var att F och C ville åka motocross, gokart och fyrhjuling medan A inte var ett dugg intresserad av det..



Men nu är vi hemma igen som sagt, och det ska bli väldigt skönt att få sova i min egen säng inatt..

Ovido - Quiz & Flashcards