Alla inlägg under augusti 2007

Av Sara - 17 augusti 2007 17:07

Efter en dag med 2 sköterskor och 2 skötare och en mängd uppgifter att göra, så är det skönt att gå hem kl 15,45 och veta att jag nu har semester...

Av Sara - 16 augusti 2007 18:22

F är på fotbollsträning nu, och C följde med som sällskap.. A ligger och tittar på barnprogram i sovrummet, och själv var jag tvungen att sätta mig här en stund.. Har precis ätit middag, vilket idag blev tacoköttbullar med tagliatelle och sallad.. Riktigt mumsigt faktiskt..


Snart är det dags för semester igen.. Jobbar imorron dag, för att sen gå på semester om man bortser från att jag ska gå en kort utbildning i DBT på tisdag eftermiddag.. Var egentligen schemalagd tisdag kväll och onsdag dag,  men jag flexar efter utbildningen samt tar ut komp på onsdag.. Och sen hade jag lagt in om semester from torsdag.. Så nu är det verkligen ledigt väldigt snart.. 9 dgr kvar tills jag och M åker till Turkiet.. Gissa om vi längtar..


Har även passat på att anmäla C till dansskola.. Hon har tjatat länge nu om att hon vill börja på dans, och imorse såg jag annonsen i tidningen igen.. Passade på att ringa när det var lugnt på jobbet, och nu har jag precis betalat in anm.avgiften Gissa jublet hos C när jag talade om att hon skulle få börja på dans..


Imorron kväll är det dags för F att spela fotbollsmatch i Sala.. Ska mötas upp av min lillasyster där, och sen följer hon med hem hit.. Perfekt, eftersom det finns en del huvuden som behöver fixas till innan skolan och semesterresor drar igång..

Av Sara - 14 augusti 2007 08:54

  • Minns du din första riktiga kärlek? Var, när, hur?

Ja, min absolut riktiga kärlek drabbades jag av när jag började högstadiet.. Jösses, vad kär jag var i en kille som gick i nian..



  • Minns du första killen du hade? Kommer du ihåg hur det var? Kändes?

Samma kille som jag beskrev ovan, blev jag sen tillsammans med på jullovet i åttan.. Sen var vi tillsammans i 1,5 år, men det var absolut inga bra 1,5 år.. Fick då uppleva otroligt massa kränkande och sårande saker.. Har egentligen haft otur med killar.. Av de seriösa förhållanden som jag haft så är det 50/50 som varit bra.. Sen är det ju de oseriösa "förhållandena" som också visat sig vara en del stolpskott ibland..



  • Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Varför, varför inte?

Kanske inte riktig kärlek, men attraktion.. Kärlek tror jag är ngt som måste växa fram, medans du kan drabbas av omedelbar attraktion..



  • Vad är kärlek för dej?

Att få känna sig trygg, veta att ngn finns där oavsett vad som händer, känna sig älskad.



  • Har du en pojkvän/flickvän för tillfället? Hur länge har ni varit tillsammans, bor ni ihop? Distans? Om inte skulle du vilja ha det nu? Motivera.

Nej, har ingen pojkvän, men däremot en man. Varit tillsammans i 12 år snart, och gifta i 8,5 år.. Vi var inte mer än 23 å 24 år när vi gifte oss.. Rena småungarna *ler*

Av Sara - 14 augusti 2007 08:36

Till hösten ska jag plugga psykvubben på distans, och på halvfart.. Fick besked igår om att jag kommit in på just den utbildningen som jag ville gå.. Har hört att den är väldigt bra, och upplagd på ett helt annat sätt än vad den som Mälardalens högskola håller i.. Satt igår och räknade på vad vi klarar ekonomiskt, och det blir rätt stora skillnader i lön när jag går ner i tid.. Kommer till en början att göra så att jag bara kommer begära ledigt de dgr som jag är i skolan, vilket är varje torsdag.. Har en kollega som går den här utbildningen, och hon trodde absolut att jag skulle klara den om jag gjorde så här.. Sen blir det lite mer när jag ska skriva D-uppsats och ha praktik.. Då kommer jag nog behöva gå ner lite mer i tid.. Sen är det så att jag har väldigt lätt för mig när det gäller att plugga.. vilket är till stor hjälp..

Av Sara - 13 augusti 2007 21:12

Fick detta test på en mailinglista.. Vilken kändis dejtar du?


Själv dejtar jag Persbrandt vilket inte är helt fel..

Av Sara - 11 augusti 2007 00:07

Har precis kommit hem från en helt underbar konsert med Gessle.. Hela familjen var iväg och barnen tyckte han var superbra.. Vi stod i mitten bredvid "teknikbåset" och där satt också Gessles fru och barn. Av ngn anledning så stod Gessles fru i 2 min och pratade vid stängslet precis bredvid oss med ngn i publiken, och så gjorde jag nån rörelse med kroppen så hon trodde att hon stod i vägen för oss.. Vilken hon absolut inte gjorde, för vi såg allt hela tiden..

Precis innan sista låten så kom hon fram till oss med en påse och förklarade att eftersom hon stod i vägen den där stunden så ville hon ge barnen varsin Gessle t-shirt.. Helt otroligt!! Så barnen och jag fick varsin tröja.. Den här konserten var en av de billigaste jag varit på.. Biljetterna till mig och M vann jag genom våran hyresvärd, C och A gick in gratis och F kostade 150:-.. Och så fick vi 4 turnétröjor som säkert kostade 150:- st...



Kollade vad lokaltidningen hade skrivit om konserten, och jag är helt med på deras betyg.. Nu var ju jag på GT 25 på Stadion så det drar ner Gessle lite.. Fast å andra sidan är det helt 2 olika dimensioner, så det går ju inte ens att jämföra..

Av Sara - 8 augusti 2007 06:22

Så är vi åter där igen då.. Misstänker starkt att C har halsfluss (för
vilken gång i ordningen har jag glömt, men hon har haft det betydligt fler ggr än vad som är "normalt" på 1 år).. Feber, ont i halsen sen igår som bara blir värre, grötig och dessutom ser halsen, rent ut sagt, för jävlig ut.. Tom hon känner igen smärtan nu, och säger att "det gör så ont som det har gjort när hon har fått medicin"..
Snart kommer jag begära en tonsillektomi ( ta bort halsmandlarna).. M tog ju bort sina för 8 år sen pga täta halsflusser, och det var det bästa han har gjort säger han..

Av Sara - 6 augusti 2007 22:04

Här på kvällskvisten fick jag för mig att hela familjen skulle åka iväg och ta ett kvällsdopp. Hittade på en grop där vi kunde bada, och där man även fick ha med sig hund.. Var där i 1,5 timme innan vi begav oss hemåt igen..

Ovido - Quiz & Flashcards