Alla inlägg den 3 augusti 2007

Av Sara - 3 augusti 2007 06:01

Igår innan jobbet var jag iväg och tog min sista spruta för Hepatit A + B.. Jag har tagit 2 sprutor Twinrix tidigare, och hade nu bokat tid på Infektion för den tredje.. Men nu blev det nåt knas, så istället för rent blandvaccin så fick jag först en spruta i ena armen med rent Hepatit B-vaccin och sen likadant i den andra armen fast för Hepatit A.. Jaja, vaccinerade blev jag iallafall, så nu ska jag lämna blodprov om 1 mån för att se om jag har antikroppar mot Hepatit B.. 400:- fick jag betala för bara Hepatit A-sprutan.. Hepatit B-sprutan står min arbetsgivare för, så hon skulle få en liten räkning sänd till sig..


Nu är det bara M´s Hepatit A-spruta kvar.. Väntar på att den som skriver recept på den ska komma hem från semestern.. Sen hämtar vi ut den på Apoteket och så ger jag M den på jobbet.. Det blir bra mycket billigare att göra så.. Totalt tror jag att vi har betalat 580:- för att få M vaccinerad, men hade vi gått och gjort det på Infektion så hade samma vaccinering kostat 900:-.. Det är iallafall ngr hundralappar vi sparat.. Däremot så ska vi ju påbörja vaccinering av barnen, men där tänker jag INTE sticka, utan då går vi till Infektion så får de göra det..


Nu börjar avresan att närma sig.. 22 dgr kvar, och nu är Taxfree-beställningen ivägskickad också.. Pirr, pirr!!! Och imorgon kan vi skriva ut biljetten.. TJOHO!!!

Ovido - Quiz & Flashcards