Alla inlägg den 16 augusti 2007

Av Sara - 16 augusti 2007 18:22

F är på fotbollsträning nu, och C följde med som sällskap.. A ligger och tittar på barnprogram i sovrummet, och själv var jag tvungen att sätta mig här en stund.. Har precis ätit middag, vilket idag blev tacoköttbullar med tagliatelle och sallad.. Riktigt mumsigt faktiskt..


Snart är det dags för semester igen.. Jobbar imorron dag, för att sen gå på semester om man bortser från att jag ska gå en kort utbildning i DBT på tisdag eftermiddag.. Var egentligen schemalagd tisdag kväll och onsdag dag,  men jag flexar efter utbildningen samt tar ut komp på onsdag.. Och sen hade jag lagt in om semester from torsdag.. Så nu är det verkligen ledigt väldigt snart.. 9 dgr kvar tills jag och M åker till Turkiet.. Gissa om vi längtar..


Har även passat på att anmäla C till dansskola.. Hon har tjatat länge nu om att hon vill börja på dans, och imorse såg jag annonsen i tidningen igen.. Passade på att ringa när det var lugnt på jobbet, och nu har jag precis betalat in anm.avgiften Gissa jublet hos C när jag talade om att hon skulle få börja på dans..


Imorron kväll är det dags för F att spela fotbollsmatch i Sala.. Ska mötas upp av min lillasyster där, och sen följer hon med hem hit.. Perfekt, eftersom det finns en del huvuden som behöver fixas till innan skolan och semesterresor drar igång..

Ovido - Quiz & Flashcards