Alla inlägg den 1 augusti 2007

Av Sara - 1 augusti 2007 07:32

Augusti börjar bra med första lediga dagen på 10 dgr och dessutom strålande sol.. Iofs så kommer det säkert moln under dagen, men just nu är det kanon iallafall..


Idag ska jag inte göra mycket.. Ska sitta och ta det lugnt i solen, med en bra bok.. Ska påbörja Marian Keyes nya Är det någon där? Har precis läst ut  Utan onda aningar som jag fick av självaste författaren (tack återigen Jan-Sverre), och sedan Hatet. Bägge böckerna tar upp ämnen som idag, tyvärr, är vanliga i vårat samhälle.. Och eftersom jag älskar deckare och verklighetbaserade böcker, så var dessa 2 utlästa böcker ngt som föll mig i smaken..


 För övrigt så är det 3 veckor och 3 dgr kvar tills jag och M sätter oss på planet till Turkiet.. Ska åka förbi polisstationen på lördag och höra om passet är klart att hämta. Det ska bli såååå skönt att få komma bort ett tag från vardag och tristess.. Men visst kommer vi sakna barnen, men jag tror att det är oerhört viktigt för förhållandet att man faktiskt gör saker på egen hand, och inte helt lever i symbios med barnen...

Ovido - Quiz & Flashcards