Alla inlägg den 24 augusti 2007

Av Sara - 24 augusti 2007 07:32

Idag är en sån där dag då jag kommer vara i full fart.. Det ska städas, packas, läggas in räkningar, guidning av mamma överallt så att hon hittar till träningar, skola osv..

Har faktiskt fortfarande ingen resfeber, utan det känns mest helt onaturligt.. Det kommer säkert hända ngt, så jag aldrig mer få se mina barn osv.. Det är mer såna tankar jag har..


M ska iväg nu på morronen och skriva prov för att tenta av sin historia.. Sen är det bara ett betyg som fattas och sen ska alla papper skickas in med ansökan till skolan.. Eller själva ansökan är redan gjord via nätet, men sen ska alla papper in, vilket blir via den vanliga postgången.


Dessutom skulle han stanna till på Forex för att växla lite pengar till turkiska lira.. Vi har iofs euro med oss, men vill även ha lite lira.. Loggar in på hans konto för att även föra över till vår andra bank.. Å det sitter ingen lön där.. HALLÅ!! LÖNEN!! Vart är du? Rent pengamässigt så är det ingen panik, men jag vill hinna få över pengar till räkningar osv innan vi åker.. Och överföringen måste ske idag.. Jaja, det löser sig nog..


Som sagt, vi får se om jag kanske orkar gå in på bloggen och uppdatera när vi är i Turkiet.. Annars får ni ha en sån bra vecka, så syns vi igen den 2/9..

Ovido - Quiz & Flashcards