Alla inlägg under mars 2007

Av Sara - 19 mars 2007 10:17

Eftersom jag glömde bort att köpa en stegräknare i lördags, så skickade jag efter en istället.. Det blev en SILVA. Fick nu på morgonen ett mail om att den är skickad, så har jag tur får jag den imorron.. Har hunnit med 2 promenader, och igår kväll samt nu så känner jag av detta i smalbenen.. Men, men.. Det är bara att fortsätta.. Ska faktiskt tom lägga fram en intresseanmälan om Vårruset på jobbet.. Vore skitkul om man var flera stycken som kunde gå/springa..

Av Sara - 18 mars 2007 07:34

Vaknar, drar upp rullgardinen och vad får jag se?! Det är ju för i helvete snö ute.. HALLÅ!! Ska vi behöva dras med skiten igen? Nej, nu får det räcka tycker jag..

Av Sara - 17 mars 2007 18:59

Har precis kommit in efter en rask promenad på 6 km.. Tog drygt 1 timme.. Vad lätt det går när man har bra musik i öronen.. Nu börjar kampen mot vikten.. Väger nu 68,8 kg.. Ska ner till 64 innan jag är nöjd..

Av Sara - 17 mars 2007 14:28

Tänk vad bra jag mår när jag får spendera pengar.. Å det blev en massa tusenlappar som rullade iväg..
M håller just nu på att skruva ihop vårat nya köksbord och nya köksstolar.. Hela familjen har utrustas med varsitt par vårskor, och dessutom har jag köpt mig själv ett par Adidas joggingskor och en vindoverall. Har nog blivit gammal också för jag köpte ett par gåstavar, för jag har alltid undrat hur det kan vara så många som använder sig av det, och dessutom är det ju många äldre som har det.. Hittade ett väldigt billigt par, så om gåstavar inte faller mig i smaken behöver jag inte ha ångest över att de bara står i ett hörn och dammar.. Skulle också ha köpt en stegräknare, men det föll bort i min shoppingyra.. Nåja, får väl köpa det senare.. F fick nya cykellysen och A en ny cykelhjälm.

Av Sara - 17 mars 2007 07:52

En sväng in till stan ska det bli idag. Fick en större slant oväntade pengar igår av min farmor, så vi köper vårskor idag istället för när barnbidraget kommer. Köpte en vårjacka till A igår, men trots att det var killkläder (vilka överlag brukar vara större än tjejkläder) och strl 122 (mot hans vanliga 116)så måste jag byta den.. Den var jättekort i midjan, och sånt gillar inte jag.. Får se om vi åker förbi H&M idag och byter den, men det ligger på andra sidan stan i jämförelse med dit vi ska.

Igår fick vi ett besked på jobbet som var lite småjobbigt att hantera. Men allt eftersom dagen gick så kändes det bättre, och nu tänker jag inte alls på det..

Nästa vecka får jag förhoppningsvis reda på hur det har gått med de 2 fasta tjänsterna jag sökt.. Satt igår och räknade ut att vi är 10 sköterskor på jobbet och 4 försvinner inom kort.. 1 kommer tillbaka från studier.. Men det är fortfarande 2-3 sköterskor kort.. Chansen att jag skulle få förlängt vikariat eller tom en fast tjänst är ju ganska stor, men jag vågar inte tro eller tänka nånting förrän jag har hört ngt från min chef...

Av Sara - 14 mars 2007 07:29

Igår hade jag ledig dag.. Jag gillar verkligen de här dagarna som jag är ledig mitt i veckan.. Var riktigt effektiv.. På 2,5 timme hann jag vara ut med Wilma, ta undan vinterkläder och skor, posta Tradera-auktioner, tvätta, vika undan tvätt, dammsuga, gå med kartonger till miljöboden samt ge Pripps mat. Sen kom solen och lyste på utetrappen, så då blev det att sätta sig där med en kopp cappuccino, en bok o bara njuta. Igår morse togs ju beslutet om att ta bort vinterkläderna. 5 grader varmt i skuggan och klockan vara bara 8.. Så barnen skickades till skolan i gummibyxor, fleecejacka, väst och gympaskor.. Trodde aldrig Flisan skulle kunna ha fjolhöstens gympaskor, men de går ett tag till iallafall.. Så nu blir det till att köpa gympaskor till allihopa, men vi avvaktar tills barnbidraget kommer.. Jag behöver också ett par nya gympaskor.. Klockan 15 påbörjades en 40 min lång njutning. Hade bokat tid för massage.. Jag hade från början tänkt att låta jobbet betala, eftersom vi har friskvårdsbidrag. Men sen när jag tittade på kvittot när jag kom hem, så såg jag att det inte står alls vad det är jag fått, så jag står för den här massagen själv. Men till nästa gång måste jag komma ihåg att begära skrivet kvitto.. Idag blir det premiär för att cykla till dagis och skola.. Skönt, för det innebär att barnen får sova 15 min längre på morronen, vilket (om vi har tur) kan förebygga de utbrott som Flisan kan få på morronen om att hon inte får sova längre..

Av Sara - 12 mars 2007 18:03

Äntligen börjar vårkänslorna komma.. Det här är den bästa årstiden på hela året.. Och barnen hann knappt komma hem förrän de började tjata om att få cykla.. Fram med cyklarna, och de är ute än.. Vilken skillnad det blir direkt när solen kommer fram och snön börjar smälta.. Har jobbat idag, och fått veta att jag ligger bra till för den fasta tjänsten som är utlyst på jobbet.. Har sökt och de andra ansökningarna som kom in har ingen specialistutbildning eller är fast anställda i huset, vilket är vad som skulle ha förtur före mig.. Så nästa vecka har min chef lovat mig att jag ska få besked, så håll tummarna nu.. Har dessutom haft min första dispyt med en anhörig till en patient idag som ifrågasatte utskrivning.. Fick till slut höra att jag var otrevlig och var fel människa på fel ställe.. Har som tur var en skötare bakom mig utifall det skulle bli ngt, som hörde hela samtalet och han tyckte jag skötte det hela professionellt och på rätt sätt

Av Sara - 11 mars 2007 11:23

Har blivit utmanad av MillaVarje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggar som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn.Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.*** Svarar alltid i telefonen.. Hatar om det har ringt ett skyddat nummer när jag inte kunna svara och kan då gå och fundera i timmar över vem som har ringt. *** Älskar när posten kommer, och kan bli sur om inte jag får ta in den och därmed se först vad som kommit. *** Har haft sex på en offentlig badstrand, dock i vattnet*** Har en förmåga att dra till mig mysko människor. De verkar känna av lukten av mig på mils avstånd. *** Gör allt som står i min makt för att slippa köra bil när det är vinter.*** Dricker minst 5 koppar kaffe om dan.. Undra varför jag har magkatarr.Utmanar alla som vill..

Ovido - Quiz & Flashcards