Alla inlägg den 8 april 2010

Av Sara - 8 april 2010 17:08

Hemma från Bm.. Roligt att det hädanefter är dags att börja gå där varannan vecka, känns på ngt vis som att slutet närmar sig..
 

Melvin växer på som han ska.. SF-mått i v 30+ är 30 cm.. Han följer sin egen kurva perfekt, lite över medelsnittet.. Hjärtljuden låg på 150 s/m, så där kan vi ta hål på myten om att höga hjärtljud skulle innebära en tjej.. Å mitt BT ligger så fint på 125/75.. Och from nästa gång så börjar vi med lägeskontroller..

Pratade lite om den kommande förlossningen, och jag berättade att jag egentligen inte har ngr speciella önskemål, utan jag tar det allt eftersom.. Dock ska jag den här gången iallafall testa lustgas, och sterila kvaddlar.. Har ju inte haft lustgas vid dem andra förlossningarna, så nu måste jag ju testa det iallafall.. Då har jag ju skrikit direkt efter epidural, när det blev för jobbigt.. Och kan jag nu istället klara den tiden som det handlar om, med hjälp av lustgas, så är ju det bara bra.. Epiduralen har av olika anledningar gett mig en del biverkningar, men trots det så är jag ändå positivt inställd till den.. Otur kan vi ju alla ha..

Vi pratade också lite om vem jag ska ha med mig när det väl är dags.. Talade om hur planen är, vilket Bm antecknade.. Å spricker den planen av ngn anledning, så räknar jag med att Melvin kommer ut iallafall, även om jag skulle föda själv ..
Sen skrev hon också ner att det ska tas faderskapstest, för jag vägrar låta Melvin bli stucken mer än nödvändigt.. Å det testet tas ju från navelsträngen, innan den klipps av.. Tycker inte att han ska behöva lida av ett test som hans pappa önskar ta..
  

Ovido - Quiz & Flashcards