Alla inlägg den 18 mars 2010

Av Sara - 18 mars 2010 20:39

Var till Bm idag för kontroll.. Den lilla bebisen verkar må så bra som den ska.. Gud, vad mysigt det är att ligga där och lyssna på hjärtljuden.. Idag låg dom på 145 slag/min.. Både jag och Bm blev så full i skratt när magen skulle mätas, för hon hittade aldrig ngt slut på livmodern.. Så till slut var hon tvungen att hämta en kollega som fick mäta.. Å magen växer precis som den ska, ligger fortfarande en bit över medel..


Mitt Hb är nu ännu lägre, 115.. Så nu måste jag verkligen börja skärpa mig med järntabletter, kan ju också vara en orsak till att jag är så trött på eftermiddagar och kvällar.. Skulle utan problem kunna sova från kl 16 och hela natten.. Men jag minns att jag var lika trött på slutet med dom andra barnen också.. Ungefär samma trötthet som i början av graviditeten när man kan somna ståendes..


Tyvärr visar mitt blodtryck en tendens att ha stigit lite.. Absolut inget alarmerande, men ändå högt för att vara mig.. Blev ombedd att hålla lite koll på event tecken på havandeskapsförgiftning, och att försöka vila så mycket som det är möjligt.. Vilken tur att jag har semester  ..

Ovido - Quiz & Flashcards