Alla inlägg den 7 mars 2010

Av Sara - 7 mars 2010 07:28

Snacka om en fartfylld dag igår.. Har tidigare sagt att jag vill göra ngt för mina barn innan deras syskon kommer, och från början var Gröna Lund eller Liseberg på tapeten.. Men ju större jag blir och med min foglossning, desto mer har jag insett att jag nog fasiken inte kommer palla en hel dags omkringvandrande på ett nöjesfält.. Visst, dom kommer få en heldag med mig i Sthlm när det är dags för ultraljudet, då dom även kommer få köpa egenvalda kläder till bebisen, men utöver det så är det inget planerat..


Men så igår så fick jag ngt litet ryck, som vanligt.. Från början hade jag pratat lite löst om att åka till Örebro för att endast gå på Lek- och Buslandet.. Men så kom jag ju på att det även finns ett äventyrsbad i Örebro, så varför inte köra hela alltet på en gång?! Sagt och gjort, in i bilen, mot Örebro å sen var det bara att hänga med..


Efter 7 timmars lek och badande så var iallafall jag helt slut.. Å dessutom av att bara ha suttit ner.. Men att jag var trött och hade trycksår i rumpan var en bisak, mina barn var nöjda, och det var mitt mål med dagen.. Var helt övertygad om att dom skulle somna i bilen alla 3 på vägen hem, men dom höll sig faktiskt vakna genom hela Melodifestivalen (som förövrigt gick i Örebro igår).. Men sen var det jobbigt att hålla ögonen öppna för både mig och barnen, så det blev en tidig lördagkväll igår..


Men nu blir det Vasaloppet på tv, och ryggläge i soffan precis hela dagen  ..

Ovido - Quiz & Flashcards