Alla inlägg den 28 september 2008

Av Sara - 28 september 2008 21:46

Nu vill jag inte bo i hus längre, utan nu står en lägenhet på sjunde våningen väldigt högt i kurs..

Satt i godan ro vid köksbordet, när jag hör ngt konstigt ljud ifrån väggen.. Reser mig och försöker lokalisera vart det kommer ifrån, men så slutar det låta.. Går ut i hallen, och så hör jag ljudet igen, och väldigt bra dessutom..

Fattar först inte vad som låter, tills Micke kommer och talar om att det är en mus innanför väggen.. PANIK!!! Jag vill INTE ha en mus innanför mina väggar.. Tänk om den börjar tugga på elkablar o gud vet allt..

Micke gick iallafall uti friggeboden för att hämta musfälla, så nu har han riggat en musfälla och satt ut på vädringsvinden (eller vad man ska kalla det).. Och själv sitter jag o ryser, och vill bara ha en lgh..

Av Sara - 28 september 2008 16:53

Snacka om totalt oinnehållsrik dag.. Har suttit med skolarbete istort sett hela dagen.. Håller nu på att laga middag (kokt torsk med äggsås o potatis) samtidigt som jag håller på att flytta över datorn som stod i F´s rum till C´s rum med databord och gud vet allt vad det är..

M har varit ute och klippt ner en av våra häckar, och nu är han på brandstation för att hitta en ersättare åt honom i veckan när han ska till Fagersta för telebild-föreläsning..


För övrigt så hoppas jag att jag blir uppringd nästaq vecka om att få komma på intervju om ett jobb som jag sökt i Enköping.. Det jobbet vill jag verkligen ha..

Ovido - Quiz & Flashcards