Alla inlägg den 18 september 2008

Av Sara - 18 september 2008 19:51

F är riktigt risig.. Har legat hela dagen, förutom ett litet besök vid köksbordet när det var dags för lunch.. I vanliga fall är hon stor i maten (vilket inte syns på kroppen), men idag blev det en korv med bröd.. Normalt är 5-6 korv med bröd för hennes del..


Sen till det som gjort att jag är tvärarg.. Den 30/5 fick vi en luft/luftvärmepump av märket IVT installerad av ett företag. Tyvärr installerades den inte rätt, då dräneringsröret lutade åt fel håll, vilket fick till följd att när vi körde pumpen på kyla vid senare tillfälle så kom kondensvattnet in i huset. Kontaktade då IVT-jouren som skulle skicka över en firma för åtgärd. Felet åtgärdades av en annan firma den 24/6, och allt var frid och fröjd, tills idag då det kommer en faktura på 1453:-..

Jag anser att jag inte ska betala den, då företaget som installerade luftvärmepumpen felinstallerade den. Har absolut INTE räknat med att det skulle kosta mig ca 1500:- för ngt som jag anser skulle ha gjorts ordentligt från början. Är det några som ska faktureras så är det installationsföretaget eftersom det var de som felinstallerade pumpen.Har nu idag försökt nå det företag som fixade felet, men det är helt omöjligt att få dom att ringa upp.. Så nu har jag mailat dom, samt IVT´s huvudkontor och krävt en förklaring till fakturan..
Av Sara - 18 september 2008 07:47

I måndags blev ju A dålig med feber.. Riktigt hög feber hade han, 39.5 Fick vara hemma i tisdags också, men på tisdag eftermiddag var han feberfri, vilket ledde till att han gick till skolan igår..

Men nu är det F som ligger i feber.. Nu är väl bara frågan när C får feber också..

Ovido - Quiz & Flashcards