Alla inlägg den 14 september 2008

Av Sara - 14 september 2008 09:59

I fredags hade F varit med en kompis på innebandy-träning och skulle agera boll-kalle.. Tyvärr hade det vid ett tillfälle stått en tröskel i vägen så F slog i foten ordentligt, vilket ledde till att F efter det hade svårt att gå, eftersom det gjorde så ont. Till saken hör att F sov hemma hos en kompis den natten, så jag träffade aldrig henne förrän igår eftermiddag..


Tittade snabbt lite på tån då, och den såg inte så farlig ut.. Lite svullen, lite blå men absolut inget alarmerande.. Däremot så kunde hon inte gå på foten, så jag ringde till Hälso- och sjukvårdsupplysningen, eftersom hon behövde kryckor.. Kryckor innebär ett besök till ortoped-akuten, så vi var på akuten 18,30 och kom ut därifrån 01,30.. Varenda patient på akuten skulle till ortopeden, men vi satt snällt där och väntade på vår tur..


Nåja, 2 svängar till röntgen blev det, och sedan diagnosen bruten tå.. Så nu är tån tejpad med grann-tån (och ska vara så i 2 v), kryckorna är ett nödvändigt verktyg och smärtstillande är en självklarhet..


Jag har ju aldrig brutit ngn tå, men jag har ju hört att det ska vara fruktansvärt.. Slagit i den har jag gjort * fler, och bara det är ju döden..

Ovido - Quiz & Flashcards