Alla inlägg den 17 april 2009

Av Sara - 17 april 2009 21:45

Inte trodde jag att solen skulle ta så bra som den tydligen gjorde.. Gick ut å satte mig i solen vid 14-tiden för att läsa senaste Cosmopolitan.. En liten ålderskris kanske jag har (dock funderar jag inte på bilbyte som vissa andra, nej för jag gör mig av med min bil istället), men den är rätt roande.. Om inte annat så får man en MASSA tips om hur man ska få killen med K att falla för just mig *ler*..

Där satt jag i solen med ett glas cola och bara hade det bra.. Säga vad man vill, men att ha en trädgård att gå ut och sätta mig i är ngt jag kommer sakna.. Istället får jag sitta bakom ett spyräcke, och tråna efter solen.. Men det kanske finns ngn balkong som jag kan få låna ibland iallafall.. Efter ett tag kom M och A ut oxå, men A försvann iväg till nån kompis lika fort som han kom ut.. M däremot satt kvar med mig (och drack en del öl, nåja jag tog en klunk jag oxå fast jag inte ens gillar öl, men just den klunken var god där ute i solen) till klockan var 17, och jag insåg att det var rätt kallt, och jag förflyttade mig till altan istället.. M följde oxå med, för vi hade en rätt "livlig" diskussion..


Och nu mina vänner, så svider det rätt bra i skinnet.. Syns ju iallafall att jag hade ett linne på mig *ler*.. Behövde inte åka ner på stan och köpa det där solkortet som jag tidigare idag hade funderingar på att göra.. Får göra det nån dag när det är dåligt väder..

Ovido - Quiz & Flashcards