Alla inlägg under maj 2007

C

Av Sara - 16 maj 2007 05:22

Tänk att jag för 7 år sen vid den här tiden stod i duschen och funderade över det liv som fortfarande fanns i min mage i några timmar till. 8 timmar senare (kl 13,37) kom världens finaste bebis till världen.. I 7 år har jag haft äran att få vara din mamma, och det är något som jag njutit av varje sekund, och jag vet att jag kommer att få njuta även i fortsättningen..


GRATTIS C!!!

Av Sara - 14 maj 2007 11:35

Sitter här inne och kurar och väntar på att mitt kaffe ska bli klart. Ute formligen vräker det ner regn, och jag har svårt att se att det här skulle få ett slut.. Visserligen ser det lite ljusare ut längre bort på himlen, men den som lever får se.


Imorse invigde jag paraplyet när jag och A skulle gå till dagis. Hade det inte varit för att Wilma var tvungen att få komma ut på en promenad, så hade vi tagit bilen.. Det här är nackdelen med att ha hund, och hon brukar inte reagera för regn, men nu visade hon klart och tydligt att hon inte alls ville vara ute. När det gäller paraply så brukar inte jag använda sånt, då jag inte störs nämnvärt av att bli blöt när det regnar.. Men de mängderna som föll ner när vi skulle gå fick tom mig att inse att ett paraply var på sin plats..


Ska iväg och jobba ikväll, och jag vet hur svårt det är att få tag i parkering vid 13,30-tiden.. Risken finns att jag får parkera en bra bit bort från jobbet, så jag tror att om det fortsätter regna så här, så får paraplyet följa med mig till jobbet..


Nu har vi iallafall bokat in sommarens semester.. Jag och M har för första gången sen urminnes tider semester samtidigt, och det är faktiskt även så att detta blir min första riktiga semester.. Första 2 veckorna i juli ska vi vara lediga, och nu har vi bokat en stuga på Lisebergs camping samt på Skara Sommarland.. 1 natt på varje ställe, så det blir inget snack om att vara borta länge.. Men har man hund, så kan det vara svårt att ordna hundvakt.. Sen ska jag och M ha semester 2 sista veckorna i augusti också, för då ska vi 2 åka iväg till Turkiet.. Ska bli skönt att få komma iväg utan barn, och bara vara.. Även om jag kommer sakna de till max..

Av Sara - 14 maj 2007 07:21

· Byter du glödlampa om det går en?

Ja, det gör jag.. Om den sitter så att jag når, annars är det M som får byta den.. Är nog lite för lat för att orka ta fram en stol eller ngt att stå på.


· Tankar du bilen?

Jepps, det gör jag


· Vet du vad man gör om en propp går?

Ja, det vet jag, och jag vet också vart proppskåpet sitter, samt vart nya proppar finns.


· Vet du hur man installerar tvkanalerna på en ny tv?

Nej, för det tar alldeles för lång tid för mig.. Vill ha allt klart på studs..


· Fixar du stopp i handfat/duschbrunn?

Skulle aldrig komma på frågan att ens ta tag i den biten..


ESC

Av Sara - 13 maj 2007 09:44

Det är nog fler med mig som idag verkligen överväger att sluta se ESC. Även fast jag redan i torsdags fick en förvarning iom semin och alla dessa 10 som gick vidare som till största del var ett "östland". Då kom känslan om att det skulle sluta med ett "östland" som vinnare, men jag trodde ändå så pass stort på The Ark.. Visst, alla har inte samma musiksmak som mig, men det var en handfull bidrag av 24 st som tillhörde kategorin musik.. Resten var bara rent skit.


Det är tragiskt att vi och hela Europe fortfarande till stor del håller på med kompisröstning.. Och när de högsta poängen ska delas ut, så kan man redan på förhand tala om vilka länder som kommer få de.. Om vi måste vara med nästa år, så kan vi väl åtminstone få tillbaka en riktig jury.. Helst så tycker jag att vi bara ska ha Melodifestivalen, och sen vägra vara med i ESC, tills en förändring har skett.


Och nej, jag är inte bitter för att Sverige inte vann, för jag tycker att Serbiens låt var helt underbar...

Av Sara - 11 maj 2007 21:56

Gjorde ett vuxentest här och fick följande resultat:


Din vuxenpoäng är: 24


Din ålder borde vara 46.3 (rätt stor skillnad mot mina snart 32 år) enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse. Ojdå, ditt test visar att du måste tagga ner lite. Du är lite för mogen för din ålder. Kanske dags att sluta använda ICA-kortet eller sälja bilen? eller varför inte beställa en resa till Kos?

Tips på saker att göra för att få mindre poäng

  • Börja drick öl.
  • Åk till Hultsfred, dvs festivalen, inte staden.
  • Flytta ihop med några kompisar.
  • Ge dina krukväxter till grannen.
  • Sälj din bil, det är omiljövänligt.

Av Sara - 10 maj 2007 13:39

Igår bröt helvetet lös här hemma.. A har sedan igår kväll kruppat och haft sig.. Inhalationer * flera, hostmedicin osv.. Jag avskyr sjuka barn...

Av Sara - 9 maj 2007 06:00

Igår fick vi då hem vår nya bil.. Den är ju inte fabriksny, men ny för oss.. Samma känsla som när jag klarade körkortet attackerade mig igår, dvs att jag vill köra bilen hela tiden.. Så jag skjutsade A till fotbollsträningen, och hämtade sen C hos en kompis..

Micke fick sig ett litet gott skratt, när jag ringde honom och frågade hur man fick i backen *ler*.. Men nu vet jag hur man får i den..


Ska köra bil till jobbet idag för första gången på länge.. Sist var nog tidigt i höstas.. Och efter jobbet ska jag hem och hämta barn samt hund för sen ska vi åka till Uppsala och visa upp bilen för mina föräldrar...

Av Sara - 7 maj 2007 13:09

Nu har vi varit till banken och fått lån till en bil.. Var iväg i fredags och kollade på en Skoda Octavia Ambiente -02. Med tanke på att våran Volvo 740 -87 ska besiktas den 30/6 och inte kommer gå igenom och vi heller inte har tid eller lust att fixa den, så bestämde vi oss för att det var dags med en nyare bil..


Så nu är M på väg till Arver bil för att skriva på papper, och sen får vi hämta den imorgon kl 10..


Shit, gud vad kul med en "ny" bil.. Förstå vilken lyxkänsla med centrallås, AC, farthållare och gud vet allt.. I allafall i jämförelse med vad vi har idag..

Ovido - Quiz & Flashcards