Alla inlägg den 14 maj 2007

Av Sara - 14 maj 2007 11:35

Sitter här inne och kurar och väntar på att mitt kaffe ska bli klart. Ute formligen vräker det ner regn, och jag har svårt att se att det här skulle få ett slut.. Visserligen ser det lite ljusare ut längre bort på himlen, men den som lever får se.


Imorse invigde jag paraplyet när jag och A skulle gå till dagis. Hade det inte varit för att Wilma var tvungen att få komma ut på en promenad, så hade vi tagit bilen.. Det här är nackdelen med att ha hund, och hon brukar inte reagera för regn, men nu visade hon klart och tydligt att hon inte alls ville vara ute. När det gäller paraply så brukar inte jag använda sånt, då jag inte störs nämnvärt av att bli blöt när det regnar.. Men de mängderna som föll ner när vi skulle gå fick tom mig att inse att ett paraply var på sin plats..


Ska iväg och jobba ikväll, och jag vet hur svårt det är att få tag i parkering vid 13,30-tiden.. Risken finns att jag får parkera en bra bit bort från jobbet, så jag tror att om det fortsätter regna så här, så får paraplyet följa med mig till jobbet..


Nu har vi iallafall bokat in sommarens semester.. Jag och M har för första gången sen urminnes tider semester samtidigt, och det är faktiskt även så att detta blir min första riktiga semester.. Första 2 veckorna i juli ska vi vara lediga, och nu har vi bokat en stuga på Lisebergs camping samt på Skara Sommarland.. 1 natt på varje ställe, så det blir inget snack om att vara borta länge.. Men har man hund, så kan det vara svårt att ordna hundvakt.. Sen ska jag och M ha semester 2 sista veckorna i augusti också, för då ska vi 2 åka iväg till Turkiet.. Ska bli skönt att få komma iväg utan barn, och bara vara.. Även om jag kommer sakna de till max..

Av Sara - 14 maj 2007 07:21

· Byter du glödlampa om det går en?

Ja, det gör jag.. Om den sitter så att jag når, annars är det M som får byta den.. Är nog lite för lat för att orka ta fram en stol eller ngt att stå på.


· Tankar du bilen?

Jepps, det gör jag


· Vet du vad man gör om en propp går?

Ja, det vet jag, och jag vet också vart proppskåpet sitter, samt vart nya proppar finns.


· Vet du hur man installerar tvkanalerna på en ny tv?

Nej, för det tar alldeles för lång tid för mig.. Vill ha allt klart på studs..


· Fixar du stopp i handfat/duschbrunn?

Skulle aldrig komma på frågan att ens ta tag i den biten..


Ovido - Quiz & Flashcards