Alla inlägg den 25 maj 2007

Av Sara - 25 maj 2007 12:32

Idag har jag semester.. Barnens skola har studiedag, så då valde jag att ta en semesterdag.. Dessutom en välbehövlig sådan, efter 2 tuffa dgr på jobbet där jag till slut igår satte mig ner och grina en kort stund för att det kändes så överjävligt just då..


Men nu är det nya tag.. Har dammsugit hela huset, är inne på min tredje maskin med tvätt (gud vad allt sånt hamnar efter när man jobbar), och snart ska jag plocka ur diskmaskinen.. Varmt är det också ute (17 grader) även om det är mega-molning och grått ute.. Regnet hänger i luften, vilket iofs är trist, men bra för att jag då slipper vattna mina blommor i rabatterna.


Sitter och väntar på att M slutar jobba, eftersom vi då ska åka iväg till min systers salong i Enköping. Jag ska först massera en kund, och sen ska hela familjen klippas.. Tjejerna behöver verkligen en genomgång i håret, och när det dessutom snart är skolavslutning.. A har inte blivit klippt sen i januari, och likaså jag.. Dessutom har jag en sån snygg utväxt, men jag funderar på att låta mitt råttfärgade hår komma fram, för att sen färga det brunt med ljusa slingor i.. I dagsläget har jag ju rött hår med svarta slingor i. M börjar också bli lite långhårig..


Fick dessutom veta idag att min närmaste vän blir igångsatt senast på onsdag kl 13.. Hon är beräknad till idag, så om senast 1 vecka har hon iallafall fått sin lilla bebbe.. Tycker hon ska tajma in det så att hon får på torsdag, eftersom jag jobbar dag då och det innebär att jag kan gå förbi och titta på det lilla underverket på jobbtid..

Ovido - Quiz & Flashcards