Alla inlägg den 29 mars 2008

Av Sara - 29 mars 2008 16:27

Ytterligare en sväng till Återbruket har det blivit idag, och jag kan inte förstå hur vi kan ha haft så mycket skräp.. Har kört säkert 5 omgångar till Återbruket totalt, men nu har vi lämnat tillbaka släpkärran till mina föräldrar, så nu kommer vi få köra i bilen istället.. Har inte gått igenom alla flyttkartonger som står i klädkammaren, men det lär behöva göras, eftersom vi inte riktigt fått klart uppe i allrummet uppe..


När vi var på väg till Uppsala för att lämna tillbaka släpkärran, så passade vi på att stanna i Heby på min gamla arbetsplats, Statoil.. Eftersom C har tjatat mängder på att vi ska köpa Melodifestival-skivan så köpte jag den nu.. Så nu går Hero på högsta volym.. Den är ju sååå bra..


C och M är på fotbollsträning just nu, och själv ska jag snart börja med middagen som idag blir ugnsstekt laxfilé med kesogratäng..


Måste också komma ihåg att ställa fram klockan en timme innan jag går och lägger mig.. Blev uppringd av en annan avdelning som undrade om jag kunde jobba extra imorron så jag skrev upp mig på en extra tur.. Kan ju vara roligt att se en annan psykiatriavdelning, även om jag varit på den avdelningen flera gånger när jag jobbat natt.. Dock får jag ju se den typen av psykiatripatienter i ett vaket tillstånd nu..

Ovido - Quiz & Flashcards