Alla inlägg den 11 mars 2008

Av Sara - 11 mars 2008 07:06

Kom på att jag kanske inte bara ska gnälla på M nu när han är sjuk.. Igår så tapetserade han faktiskt A´s rum, och det blev jättefint.. Så idag ska det köpas golvlister (vilket jag lär få göra), och sen är det tänkt att vi ska ställa iordning rummet imorron, då torktiden inte är över förrän vid 21-tiden ikväll.. Och en sak är säker, och det är att easy-up tapeter är lättare att sätta upp än vanliga papperstapeter.. Visst, de kostar mer, men är betydligt mer lättarbetade..


Halva A´s rum går i nougat-lattefärg då det är den gamla tapeten som satt uppe.. Andra halvan går i chokladbrunt, vilket är de nya tapeterna som vi köpte..

Av Sara - 11 mars 2008 06:32

Alltså, jag tror att jag smäller av.. M blev sjuk igårkväll, och det är nog dags att boka in ett besök på Fonus för rådgivning och samtal om hur han vill ha sin begravning.. JAG FÅR TOKSPEL!!


Imorse väckte han mig för att han frös.. Jaha, och vad ska jag göra åt det? Febern stiger väl så den frossan kan inte ens alla täcken i världen stoppa.. Men lyssnade han? Nä, han snodde mitt täcke istället.. Sen har karln mage att ligga i sin säng och be mig hämta Alvedon.. Kyss Karlsson.. Gå upp själv och ta Alvedon..


Jag har haft exakt samma smitta som han har nu, och jag skulle gärna vilja se M på Bauhaus med 39 graders feber, packa upp flyttkartonger, bära tunga garderober etc.. Istället ska man nu höra på en massa gnäll i flera dgr..

Nä, nu har han barrikerat sig i sovrummet, så därifrån lär han inte komma före helgen..

Ovido - Quiz & Flashcards