Alla inlägg den 7 mars 2008

Av Sara - 7 mars 2008 09:24

Så behöver det bli en till sväng till IKEA idag.. Kom ju på att vi har ingen bra förvaring i hallen för vantar, mössor och allt som kan tänkas behövas..

Ska också köpa en ny bokhylla till A, då hans gamla åkte till återbruket igår..


Igår slet vi ut garderoberna i A´s rum, och eftersom det inte är samma tapet bakom garderoberna som på övriga väggar, så måste vi fixa där inne.. Så idag ska det spacklas, och sen så ska det målas.. Antagligen blir det en vit fondvägg mot den brunbeiga tapet han har i rummet.. Nya lister behöver vi också sätta upp, då de som är där nu, inte gick bakom garderoberna.. Men det är sånt här som bara känns roligt att göra..


Vi har iallafall börjat komma iordning lite mer nu.. C har sovit i sitt rum inatt, och A i sitt.. Det är bara F som egentligen inte har ngt rum att sova i, så hon sover på en madrass uppe i allrummet.. Det är i hennes rum som alla kartonger och möbler står, så vi måste börja ta tag i den biten, så att vi kan börja renovera även i hennes rum.. Där är det ju tapeterna som är groteska, samt att det är stora fettfläckar där sängen har stått..

Ovido - Quiz & Flashcards