Alla inlägg den 8 juni 2007

Av Sara - 8 juni 2007 21:06

Här är 2 kort från där vi bor..


1. Grannlängan bestående av 3 hus

2. Vårat hus


Och fråga mig inte varför bilderna blir suddigare när jag redigerat dem..


Av Sara - 8 juni 2007 08:08

Igår tröttnade jag på att sitta här hemma och bara svettas..


Så jag tog med mig A till Br-leksaker och köpte en pool.. Ingen stor grej, eftersom vi har lutande tomt(ska aldrig mer ha en lutande tomt), utan den rymmer 700 l.. 2 meter lång och 1,75 bred.. Räcker gott och väl till barnen att svalka sig i..

Dessutom tänkte jag i första hand på F och C som kommer vara ensamma hemma ngr timmar nästan varje dag.. Det är inte så kul för de att inte kunna svalka av sig, och till stora badet får de inte gå själva.. Fyllde den igår, så idag kan väl barnen kanske börja bada i den.. Det var ju lite kallt vatten i den igår *ler*


Tittar på termometern nu och det är nu 22 grader ute i skuggan, och klockan är bara 8.. Det är helt sjukt alltså.. Såg i tidningen att de varnar för åska idag..


Inte blev jag ledig i helgen heller.. Ska jobba imorron kväll samt söndag dag.. Finns inga sköterskor alls att få in.. Iofs så får jag kval samt att jag blir ledig på måndag istället.. Och på tisdag har jag semester, eftersom det är skolavslutning då..


Dessutom kom M hem från jobbet med en för tidig födelsedagspresent.. Tack så mycket för solstolen.. Nu får vi hoppas på en riktigt solig sommar.. Det enda som fattas nu är en torkvinda, och sen har jag allt som jag vill ha... Och som grädde på moset så kom nu dvd´n till bilen, så nu är M ute och testkollar på film *ler*..

Ovido - Quiz & Flashcards