Alla inlägg den 6 juli 2010

Av Sara - 6 juli 2010 08:24

Tänk att det redan gått 3 veckor sen Melvin kom.. Han känns så självklar i mitt liv, och som att han alltid funnits här.. Avgudar honom, och självklart mina andra barn..


Min F är nu i Norrköping, och har det superkul.. Hon spelar fotboll hela dagarna, och all ledig tid så hittar dom på en massa skoj.. Känns som det blir aktuellt nästa år igen för hennes del..


I lördags var jag, Melvin, C och A hem till Melvins pappa D.. Det har varit lite tråkigheter mellan oss ett tag nu, men det gick bra i lördags iallafall.. Käkade pizza, kollade på fotboll och bara umgicks.. Riktigt trevligt, om jag får säga det själv..


I söndags var det ju dövarmt ute.. Stackars Melvin hade det jättejobbigt, kläder var inte ens att tänka på.. Satt och ammade honom konstant.. Tyvärr glömmer jag bort att dricka mycket själv, så jag måste skärpa mig..


Har oxå bokat tid för Melvin hos fotografering till tidningen.. Ska dit samma dag som jag och D ska till familjerätten, och skriva på att han är pappa.. I övrigt är det väl inte så mycket som händer..

Ovido - Quiz & Flashcards