Alla inlägg under november 2009

Av Sara - 16 november 2009 17:15

Inom en snar framtid kommer jag att göra mina inlägg lösenordsskyddade.. Så ni som vill kunna fortsätta att följa mitt liv, hojta till så mailar jag över lösenord så ni kan läsa mina inlägg..

Av Sara - 10 november 2009 09:13

Gud, vad skönt det är att vara ledig 2 dagar i rad.. Förstår inte mina arbetskompisar som lägger ledigt bara en dag.. Men jag får å andra sidan jobba mer sammanhängande och länge perioder istället, för att kunna lägga längre ledigt.. Men det är det värt.. När jag ändå är i farten och jobbar så gör 1-2 dagar ingen större skillnad.. Iom att det är tungt och högt tempo på akuten så behövs det fler dagar för återhämtning..


Ikväll blir det iallafall hockeymatch i Skultuna.. A ska spela, så jag lovade att jag skulle vara där och titta på.. Får se till att ta på mig varma kläder, för annars lär jag frysa ihjäl..


Sitter å funderar på att åka iväg på en dagskryssning.. Har bara lite saker jag ska kolla upp först..


I övrigt så mår jag bra, faktiskt väldigt bra.. Känner mig lugn och harmonisk.. En känsla som jag inte haft på väldigt länge.. Magen växer och frodas, och jag har nu gått in i v11.. Fattar inte vart tiden tar vägen.. Har helt lämnat mina vanliga kläder till att gå över till mammakläder.. Å det är så underbart att inte ha ngt som sitter åt.. Var och småkikade på barnvagn igår, men det är ju ett tag kvar innan det är dags att beställa.. Om jag nu beställer, kanske hittar en fin begagnad till ett bra pris.. Var även till IKEA, och småsneglade på spjälsäng å skötbord.. Det gäller ju att börja spara, så jag inte står där sen och har massor med utgifter..

Av Sara - 5 november 2009 22:27

Idag blev vi bjudna på pepparkakor å glögg av en jobbarkompis, å det var såååå gott.. Så gott att jag nu sitter å dricker glögg å äter pepparkakor igen, fast på icke arbetstid.. Gud, vad jag längtar till julen.. Umgås med nära å kära, och speciellt när jag idag fick klart att jag slipper jobba julaftonskväll.. TJOHO!!!

Av Sara - 4 november 2009 07:54

Kände att efter allt som varit så behövde jag ngt avkopplande i mitt liv.. Så nu är det bokat.. En hel helg ska jag bara vara, slappa, ta igen mig å bara ha det såååå bra..

Av Sara - 3 november 2009 16:05

mer än att vissa människor anser sig bara ha en massa rättigheter.. Fast skyldigheterna glöms lätt bort.. Men det är klart.. Förr eller senare så kommer det nog en påminnelse även om dom..

Av Sara - 2 november 2009 08:59

Har iallafall fått ett par timmars sömn inatt, även om det inte var som den sömn jag brukar ha.. Är fortfarande helt chockad över hur en människa kan vara så jävla sjuk i huvudet?! Allt som jag fått höra att vi ska göra, allt det har även R fått höra att dom ska göra.. Allt prat om alla känslor för mig, har även hon fått höra.. Dagarna har tillbringats tillsammans med henne, medans nätterna varit med mig.. Har flera ggr frågat varför han kommer sent på kvällarna å åker tidigt på morronen, men det har varit olika bortförklaringar hela tiden.. Hur i hela helvete kan man leva ett dubbelliv i flera månader, och dessutom få det att gå ihop? Det, om något, är ju ett bevis på total känslolöshet och brist på empati.. Sinnessjuk är bara förnamnet.. Varför har han valt att leva detta dubbelliv?


En stor eloge till R som ringde mig igår.. Är evigt tacksam för det.. Även ett stort tack till alla er som hört av sig via mess, telefonsamtal och mail.. Det värmer oerhört mycket.. Men jag ser mig som en vinnare, medans D är en stor förlorare.. En stor sten har fallit från mitt hjärta, och jag känner att jag ser framemot på vad livet nu har att erbjuda mig..



Av Sara - 1 november 2009 17:43

Att det finns idioter på denna jord vet jag redan, men att det finns idioter-idioter har jag fått erfara idag.. Jag har sedan månader tillbaka blivit totalt blåst, bränd och lurad.. Den person som sa att han älskade mig har under samma tidsperiod valt att vara förlovad med sitt, vad jag trodde var, ex.. Att jag då inte fattade nånting är för mig ett under.. Visserligen så har jag många ggr sagt till mig själv att det var ngt som inte stämde, men att det var så jävla sjukt illa, det trodde jag aldrig.. Sånt här händer bara på film, inte i verkliga livet.. Har nog aldrig känt mig så jävla dum som idag när allt framkom under ngr telefonsamtal.. Å dessutom så väntar vi barn ihop.. Ska man skratta eller gråta? Jag vet faktiskt inte.. En sak vet jag iallafall nu.. Ensam är stark, fast helt ensam är jag ju inte.. Har ju min lilla inneboende, och det här kommer hon/han och jag fixa tillsammans.. Den saken är iallafall lika säker som att jag heter Sara..

Ovido - Quiz & Flashcards