Alla inlägg under oktober 2008

Av Sara - 20 oktober 2008 21:01

Efter en tung helg på jobbet så var det skönt att vara kompledig idag.. Eftersom C skulle till Barnmottagningen för att påbörja utredning av hennes kraftiga reaktion på EMLA, så tyckte jag att det var lika bra att jag var ledig hela dagen.. Trodde nämligen i min enfald att hon skulle pricktestas idag, men så lätt var det inte..

Pricktest och provokation kommer att ske senare, och idag var det bara en första bedömning av en läkare som skedde.. Så vi har inte fått ngt besked alls om huruvida hon tål bedövning eller inte, så vi fortsätter att hantera saken som att hon inte tål det..


Fick även ett roligt mess imorse från en fd jobbarkompis som är beräknad att bli pappa om 2 veckor.. Nu befinner de sig på förlossningen, och jag går här hemma och bara väntar på ett mess där det står att det är klart.. Inget är som väntans tider.. Har iallafall bestämt tillsammans med 2 andra jobbarkompisar att så fort det är klart så blir det ner på stan och köpa en present från oss..

Å, nu kom ett sms, men nej.. Det var från ngn annan.. Fan, folk kan inte skicka sms till mig nu..

Av Sara - 18 oktober 2008 10:08

Var ut igår, vilket var väldigt trevligt.. Men idag får huvet lida lite, men det går ju att åtgärda med huvudvärkstablett.. Har precis skickat iväg ett mess till en jobbarkompis och frågat om han kan åka förbi här på väg till jobbet och hämta upp mig.. Känner att jag inte riktigt är i form för att köra bil till jobbet.. Ska ju jobba ikväll, och det kommer att bli segt men det får gå ändå..

Av Sara - 15 oktober 2008 13:28

Nu kan jag titulera mig som riktigt facklig. Har gått en grundutbildning hos Vårdförbundet eftersom jag är förtroendevald på min avdelning.. Det har varit både intressanta och tunga 8 dagar, men jag tycker att det här ska bli väldigt roligt..


Men imorron är det då dags att jobba som vanligt igen.. Hur ska det gå till? Jag har ju börjat kl 9 varje morron nu, och helt plötsligt ska jag börja kl 7 imorron..

Av Sara - 11 oktober 2008 23:27

Idag har hela familjen varit till Stockholm och sett Djurgården möta Frölunda.. Herrejösses, vilket drag det var, och jag drogs med i yran totalt.. Gapade och skrek som en riktigt supporter..

Kul var det iallafall, och tom tjejerna satt och skrek (fast vi höll inte ihop, utan höll på olika lag)..

Av Sara - 11 oktober 2008 10:31

Jag hade en toppenkväll igår tillsammans med mina jobbarkompisar.. God mat, gott dricka å sen en massa timmar på dansgolvet..

Dessutom fick jag varken feber eller huvudvärk som jag brukar när jag dricker.. Ändå drack jag en hel del (mot vad jag brukar).. Cider, sprit, Baileys, kaffedrinkar och andra drinkar..

Träffade en del folk som man kände.. Kort och gott, en perfekt kväll

Av Sara - 10 oktober 2008 08:49

Ikväll blir det utgång med jobbet.. Ska fira vår chef samt avtacka en tjej som slutat hos oss.. God mat och dryck å sen dans hela natten.. Roligt ska det bli, även om det säkert kommer kännas segt imorron..

Av Sara - 7 oktober 2008 17:32

Så var då ansökan postad och på väg till Norge för att ansöka om norsk legitimation som sjuksköterska..

Av Sara - 6 oktober 2008 07:25

Så ska jag gå min fackkurs med början idag.. Under 1,5 vecka kommer jag få lära mig en hel del om hur det är att vara fackligt engagerad på arbetet.. Ska bli intressant även om jag tror att det kan bli lite tungt mellan varven..

Ovido - Quiz & Flashcards