Alla inlägg den 27 april 2007

Av Sara - 27 april 2007 20:48

Idag har varit en sån där underbart skön dag.. Visserligen har jag ju haft en snorig C hemma, men det har inte varit ngr problem alls..


Var iväg och lämnade A på dagis, tog en liten promenad förbi ett hus som är till salu, gick till Apoteket och köpte fästingmedel till Wilma och sen hem och småmös.. Tillbaka och hämtade A som hade ätit mat i skolan, och stannade till på bibblan på vägen hem. Lånade med 5 nyss-börjat-läsa-böcker till C och 3 av de har hon redan läst ut. Hon och jag satt ute i solen med varsin bok, medans A roade sig med annat. F kom hem från skolan och var hemma i 2 timmar innan hon och en klasskompis cyklade hem till en annan klasskompis.


Sen kom M hem, och grillen tändes.. Småpratade lite med olika grannar och hade det bara allmänt bra. Pratade i telefon med mamma och checkade av inför morrondan.. Jag o M ska på bio och sen gå ut och äta, men han vet inte om det.. Så mamma kommer hit och är barnvakt..


F och C sover hos en klasskompis till F inatt, så nu är det bara 1 barn hemma.. Oj, så lugnt det är..

Av Sara - 27 april 2007 06:10

Igår var vi då på husvisning, och det var inget för oss.. Det fanns tecken på fuktskador i källaren enl besiktning som mäklaren gjort, och det känns inte alls särskilt intressant då att bo där.. Det stod också att källaren hade en lukt som köparen råddes att ta reda på vart den kom ifrån.. Hmmm!!!

Så nu är det husvisning på söndag igen på ett annat hus, samt att vi ska på en annan husvisning om 2 veckor.. Vi har ju ingen större brådska med att köpa hus.. Trivs ju bra här där vi bor, även om vi vill ha vårat eget hus..


Är hemma med C idag och vabbar.. Hon är kanonförkyld, så jag tog på mig att vara hemma idag.. Tur att det ska bli fint väder så jag kan sitta ute i solen och läsa.. A får gå en kortis till dagis.. De ska nämligen gå till skolan och äta mat där inför förskoleklass-starten..

Ovido - Quiz & Flashcards