Alla inlägg den 14 april 2007

Av Sara - 14 april 2007 08:41

Å här sitter jag, och är vaken.. Den enda i familjen som dessutom som har behagats öppna sina ögon.. Sitter här och funderar på om jag ska bege mig till blomsteraffären idag och köpa penséer.. Men jag vet inte..

Tillbringade hela dagen ute igår, sittandes i en solstol.. Ajajaj.. Det resulterade i bränd urringning, så idag blir det heltäckande linne.. OCH SOLKRÄM!!! Det ska ju bli ännu varmare idag, så jag funderar faktiskt på att låta lilla Pripps få komma ut en stund idag.. Han har ju aldrig varit ute, så det kan ju bli en upplevelse..

Igår kväll gick vi över till grannarna (inte DOM grannarna, Anna)och satt där och drack öl.. Eller rättare sagt, M och grannarna drack öl, jag drack Orange Passion (apelsinjuice och Passoa).. Vid 23-tiden gick jag och A hem, och då var M bra på lyset.. Tyckte att de 4 tjejer som var hemma hos oss (F, C och 2 kompisar som skulle sova över)inte skulle vara ensamma hemma längre, med tanke på klockan. Det är nog av flera anledningar som alla ligger och sover fortfarande.. Här brukar det ju vara fullt ös vid den här tiden i vanliga fall..
Nåja, nu ska jag gå ut och hämta morgontidningen..

Tjolahopp!!!

Ovido - Quiz & Flashcards