Alla inlägg den 6 april 2007

Av Sara - 6 april 2007 08:40

Vad konstigt det känns med en röd fredag.. Var på väg ut för att hämta morgontidningen, när jag kom på att det inte finns någon morgontidning att hämta.
Sitter här i F´s rum med kaffekoppen, medan hon ligger i sin säng och snarkar.. Tur att hon är så liten fortfarande att det inte gör henne nåt om hennes mamma sitter i hennes rum.. Tror inte att en 15-åring hade varit lika glad över det hela.. Ska iväg och jobba ikväll.. Och i morgondag.. Sen natten mellan måndag-tisdag..

På måndag kommer mina föräldrar hit på dagen för att äta lite påsklunch.. Då har de även med sig min systerdotter som jag verkligen avgudar.. Hon är sååå söt och störtskön.. 3 år blir hon om 6 dgr.. Har köpt ett påskägg åt henne som hon ska få då.. Mina barn får sina påskägg på lördag, och M har verkligen tänkt att de ska föräta sig på godis.. 5,5 kg godis köpte han igår, men jag hoppas att en del av det skulle med till hans arbetskamrater. Igår gick ju barnen påskkärringar, och de fick ihop 1,2 kg godis var... Helt otroligt.. Fast å andra sidan tycker jag de är värda det, för de har suttit dag som natt och ritat ordentliga påskkort (inte bara ngr streck osv)..

Ovido - Quiz & Flashcards