Alla inlägg under oktober 2006

Av Sara - 20 oktober 2006 14:59

har vi vunnit 4 biljetter till, så den 30/10 tar jag och tjejerna tåget till Sthlm.. Kan bli kul att få komma iväg på ett litet äventyr...

Datorer är roliga och bra så länge de fungerar.. Nu har våran bärbara som inte ens är 1 år havererat.. När den sätts på så bara dör den efter 5 sek.. Man hinner lagom se HP-loggan komma upp på skärmen, å sen är det nattsvart.. Det blir till att skriva en felanmälan eftersom M har den via jobbet...

Av Sara - 16 oktober 2006 21:22

Så låter det i det här hemmet.. En efter en börjar vi insjunka i kraftig förkylning.. M har legat nere för räkning, F som är tjej klarade sig bättre, men har fått vara hemma idag och imorron från skolan.. Ikväll damp A ner, och själv känner jag hur knockouten är nära.. Men, men.. Jag är piskad att gå till praktikplatsen i 2,5 dgr till för att få ihop mina timmar..
På torsdag kan jag ligga sjuk, och i helgen..

13 veckor kvar till examen!!!

Av Sara - 15 oktober 2006 18:19

är snart till ända.. Det har varit sååå skönt att få sova ut, och få vakna av sig själv, istället för av väckarklockan.. Vi har egentligen inte gjort nånting särskilt i helgen.. Var in till Västerås igår och hämtade M´s moppe som varit på service, köpte en scooteroverall till honom, kompostgaller till Pripps inomhushage, fågelfröhus och fågelfrön(så pippifåglarna får mat i vinter), halsband till Wilma, burströ och mat till Pripps.. Sen blev det en avslutande lunch på McDonalds..
På kvällen gjorde vi inget.. Åt godis å tittade på tv.. M o jag delade på en flaska vin, och sen somnade vi så gott.. F har blivit förkyld med feber så det blir till att vabba för M under ngr timmar imorron.. Nackdelen med att jag har praktik är ju att jag MÅSTE göra mina praktiktimmar..

Idag har mina föräldrar, min yngsta syster samt min mellansysters dotter varit här.. Min systerdotter är såååå söt, och är det nån som jag avgudar (bortsett från mina barn)så är det hon.. Hon är 2,5 år, men är så störtskön..
Nu sitter M här vid köksbordet och spelar Yatzy med tjejerna, och A är ute med grannpojken..

Av Sara - 13 oktober 2006 07:16

Igår kom beskedet om att jag inte fick jobbet som jag helst hade velat ha. De 2 som fick det hade mer erfarenhet än mig.. Jaja, nu missade de en bra sköterska, vilken förlust.. Men jag har ju fortfarande timvikariatet på det andra stället, och det är inte fy skam det heller.. Idag blir det en kort dag på praktiken. Rätt skönt att gå hem vid lunch.. Sen ska vi iväg och lämna in Mickes moped på service.. Den har gått lite över 100 mil nu, så nu är det dags.. Det är även dags att beställa hem vinterdäck till den..

Så har man en rikskänd dotter.. F är med i en av våra största dagstidningar *ler*

Av Sara - 10 oktober 2006 21:13

Nu har jag äntligen fått tag på en lokal till min examensfest.. Festen kommer att vara i en scoutstuga, som är en mindre villa.. Rymmer 50 pers vilket blir helt perfekt.. 600:- kostar den för fre-sön..

Av Sara - 9 oktober 2006 15:56

Nu håller jag på att ragga festlokal till min examensfest. Det finns 4 lokaler här där jag bor.. Lokal 1, som är gratis, får bara rymma 30 pers.. Nice, när det är 42 som är bjudna..Lokal nr 2 kostar 135:-/tim. Billigt *not* eftersom vi behöver ha lokalen i 1 dygn med förberedelse och städning efteråt.. Lokal nr 3 och 4 har jag inte ringt om än. Sen är det slut på lokaler.. Vad återstår då? Jo, antingen att hoppas på att 12 st inte kommer, fast jag vill ju att alla ska komma, eller så trycker vi in 42 personer här hemma.. Njae, inte riktigt bra.. Nåja, följetången fortsätter.. 14 veckor kvar till examen!!

Av Sara - 8 oktober 2006 16:16

vill F spela idag, så vi har precis varit till affärn å köpt oss en varsin Bingolott. Får se om turen som vanligt är på F´s sida... Har blivit klar med hela trädgården, så nu kan jag invänta vintern..För tyvärr lär den väl komma, vare sig jag vill eller inte..

Av Sara - 7 oktober 2006 13:31

Idag är ett riktigt höstväder.. Det regnar på både korsan och tvärsan.. Jag som hade tänkt att vara ute och höstfixa lite.. Men det ska tydligen bli sol imorron så jag får ta det då istället.. Annars händer inte så mycket denna oktoberlördag.. Jag ägnar mig åt en skoluppgift, M sitter med sin skoluppgift i logistik å barnen leker.. Ska alldeles strax börja laga lunch.. Den är lite sen idag, eftersom vi inte vaknade förrän strax före 10.. Skönt med sovmorron..

Inte orkade jag vänta tills imorron eller.. Här trotsar vi regnet..

Ovido - Quiz & Flashcards