Alla inlägg den 4 september 2009

Av Sara - 4 september 2009 12:34

Nu är det verkligen nära till den riktiga semestern.. I 1 års tid har jag gått å sett framemot att resa till Turkiet igen.. Å imorron är det då dags att sitta på flyget å åka till värme å sol.. Det ska bli jätteskönt, å framförallt väldigt avkopplande.. Men det var tungt imorse, väldigt tungt, när jag skulle säga hej då till D.. Jag hatar allt vad avsked heter, och det blir ju inte direkt bättre av att säga hej då till ngn som det finns känslor för.. Men men, snart är jag hemma igen, utvilad, solbränd och full med energi..


Hade en mysig kväll igår tillsammans med D. Kräftor, vin, ost å kex är aldrig fel.. Att jag sen vissa stunder fick sitta själv å titta på film gjorde inget, då D valde att somna till i soffan *ler*.. Hade även en kort, och från min sida bestämd, diskussion beträffande efternamn och vad jag skulle kunna tänka mig att heta i efternamn.. Å för er som nu undrar, nej ngt giftermål är inte på g *ler*..


Nåja, ni får ha det så bra här hemma i regnet.. Misstänker att jag ngn gång under vistelsen i Turkiet kommer skriva ett litet inlägg.. Måste ju ge ngt litet livstecken ifrån mig..


Å D, låt mina blommor vara levande när jag kommer hem.. Nu har du ju dessutom chansen att bygga bastun i lugn och ro, visserligen utan kaffe- och ölservering *ler*..

Ovido - Quiz & Flashcards