Alla inlägg den 7 januari 2009

Av Sara - 7 januari 2009 17:30

Så var då urval 2 klart inför vårens antagning.. Efter urval 1 stod jag som reserv 43 på Barn- och ungdomsvubben, och nu står jag som reserv nr 6.. det finns alltså en liten möjlighet att jag kan få ett samtal om någon vecka där jag blir erbjuden en plats på Karolinska Institutet i Solna.. Och då tackar jag ja.. Har ju läst psykiatrivubben på halvfart under 2 år (har bara D-uppsatsen kvar som jag skriver nu) samtidigt som jag jobbat heltid, så jag är helt övertygad om att jag även skulle klara av den vubben..

Av Sara - 7 januari 2009 08:47

Sedan strax före jul så har min arbetsplats varit drabbad av influensa.. Alla har trillat omkull, och det har ringt personal dagligen och sjukanmält sig.. Jag har av ngn förunderlig anledning inte blivit smittad, tills igår.. Ont i kroppen, frossa osv.. Så nu är det min tur att vara hemma och vara sjuk.. har sjukanmält mig idag och imorron.. Sen är jag ledig på fredag, så jag har en förhoppning om att jag kommer att kunna jobba på lördag som vanligt..


Dessutom måste jag ringa till min nya arbetsplats och höra om mitt schema är klart.. Där kommer jag få lägga mitt eget schema, men den första tiden så får jag tilldelat mig ett schema..

Ovido - Quiz & Flashcards