Alla inlägg den 7 januari 2008

Av Sara - 7 januari 2008 14:10

Redan igår började jag känna ett väldigt tryck över bihålorna, men tänkte inte så mycket mer på det (hur lätt det nu är med ett konstant tryck över skallen)..


Gick glad i hågen till jobbet idag, och väl där så känner jag hur otroligt febrig jag känner mig.. Hade dock ingen feber, men ändå en sjukdomskänsla i kroppen.. Fortfarande med trycket över bihålorna.. När klockan var 12 och jag gick på lunch, så bara kände jag att det inte gick längre.. Värkande bihålor, sjukdomskänsla och sen en tjockhet i näsan som gjorde att jag lät som om jag var dunderförkyld.. Så jag ringde till M och frågade om han kunde hämta mig, för jag är inte kapabel till att åka bussen hem.. Har nu sagt att jag är hemma och sjuk imorron också, så får vi se hur det blir på onsdag.. Gud så roligt.. *not*


Försökte få tag på vår avdelningsläkare för att höra om hon kunde skriva ut Rinexin, men hon var på lunch när jag gick hem.. Så nu måste jag ringa till FLM och be de att skriva ett recept på Rinexin för vanliga näsdroppar hjälper inte mer än för 30 min..

Ovido - Quiz & Flashcards