Alla inlägg den 18 juni 2008

Av Sara - 18 juni 2008 12:43

Jag är ju känd för att vara väldigt spontan av mig.. Så eftersom M jobbar i helgen, och jag är ledig så har jag precis bokat ett Kolmården-paket för mig och barnen.. 2 dgr på Kolmården, 1 natt på Vildmarkshotellet samt Tiger Tour är vad vi ska roa oss med i helgen..

Har inte varit till Kolmården på säkert 8 år, och har dessutom aldrig bott på Vildmarkshotellet (som enligt rykten ska vara väldigt fint och bra).. Längtar verkligen till lördag..

Av Sara - 18 juni 2008 08:31

Igår var min första dag som bemanningssyrra.. Ska ju jobba lite extra åt ett bemanningsföretag i sommar, och har fått ett uppdrag i Örebro.. Tog tåget till Örebro, och skulle sen försöka att hitta till det äldreboendet som jag skulle vara på.. Det slutade med att jag tog en taxi, eftersom jag helt villade bort mig.. Taxichauffören var så snäll så han visade mig hur jag skulle gå för att lättast ta mig till och från station.

Väl på plats så fick jag sätta mig in i rutinerna, så på måndag ska jag gå själv.. Det är inte mycket upplärning man får, så det gäller att verkligen kunna ta för sig. Men det känns bra, och i värsta fall får jag kontakta ngn annan sjuksköterska på en annan avdelning..


När jag sen kom hem så hade jag fått mail från ett annat bemanningsföretag som undrade om jag var intresserad av att jobba hos de i höst, så vi får se vad som händer..


Rent lönemässigt är det stor skillnad på att jobba åt ett bemanningsföretag eller åt landstinget.. På 4 pass får jag hos bemanningsföretaget ut 6000;. efter skatt och inom landstinget får jag ut hälften på lika många pass..

Ovido - Quiz & Flashcards